Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Írjak neki? Nagyon fontos! Kérlek!
Szóval, van egy srác kb. 1,5 hónapja ismerem egy helyen dolgozunk, két hete elmondtam neki, hogy tetszik nekem, egy kicsit ledöbbent, majd közölte neki más tetszik, de nekem nagyon úgy tűnt, hogy hírtelen nem tudott mit mondani, ezért mondta, bár lehet csak én akarom ezt hinni.
Nem tudom mi van velem, nem vagyok szerelmes, vagyis nincs bennem az az őrült érzés, nem repkednek pillangók a gyomromba, nem remegek, de ha meglátom valami furcsak melegség fog el.:)(aztán lehet ez az igazi szerelem) Én először, amikor megismertem, csak egy jóképű pasinak tartottam, aki igazán nem vonzott engem, majd két egymást követő napon nagyon nézett, ekkor figyeltem fel rá, úgy ragyogtak a szemei, és akkor kezdődött valami bennem, elhittem, hogy tetszek neki... pedig ezek szerint nem.:( Illetve nem tudom, mi van, mert már tény, hogy nem néz, kértem, hogy ne kerüljön emiatt, és van, hogy úgy érzem nem is kerül, de van, hogy úgy érzem igen, pl. ma sem köszönt reggel, és olyan fura, valami megváltozott.:/
Lehet, hogy nem hitte el amit mondtam? Én még mindig reménykedek, nem tudom kiverni a fejemből, róla álmodok éjjelente, és egész nap Ő jár a fejemben... pedig tudom Ő nem fog lépni, nem tudom írjak e neki facebook-on üzenetet vagy mit tegyek? Szeretném megismerni, még ha nem is lesz köztünk semmi, személyesen már nem tudnék eléállni, múltkor is nagyon nehéz volt ( sőt korábban már egy másik srác visszautasított, emiatt is érzem nagyon rosszúl magam, sokszor rondának látom magam, hiába mondják, hogy nem vagyok az, lehet ő rondának lát, jelenleg 0 az önbizalmam.:()
Annyi minden kavarog a fejemben, igazából sose hittem azokban a kapcsolatokban ahol a nők nyomulnak a férfiakra, és mind emellett sose volt barátom, de már nagyon szeretném, hogy legyen, én mindig küzdöttem a céljaimért, ha most nem teszek semmit, úgy érzem feladtam ,és az szőrnyű, még, ha nem is nekem kéne lépnem.
Írjak neki, üzenetet vagy mit tegyek? Vagy túl rámenős lennék? Lehet, hogy nem hitte el, amit mondtam és azért ilyen furcsa velem? Ha írok, és elutasít, hogy fogok tudni mégegyszer a szemébe nézni?
Én 20/L Ő 27F. (bár a korkülönbség szerintem nem nagy, és ha netán olvassa, remélem ír...:$)
Kérlek válaszoljatok, tudom kicsit hosszú lett, de most nagy szükségem van tanácsokra, mert tényleg nem tudom mit tegyek.:(
Ne próbáld megfejteni. Ha egy férfi azt mondja "nem", akkor az nemet jelent és nem "talánt" nem "igent" és nem mást, hanem azt, amit mondott.
Amit tanácsolni tudok bármi gúnyosság nélkül, hogy 20 évesen próbálj meg felnőni.
Nem tudom. Nekem is tetszik egy lány. Kérdés: Ha fordítva van a sztori, hogy pasi mondja nőnek, és ugyanez a reakció, akkor szerintetek mik az esélyek?
Én mindenképpen lépni fogok még egyszer. A kétségnél az egyértelmű elutasítás szerintem sokkal jobb. Mert kedves velem. És ahogy a szemembe néz, az nem semmi. (Még ajándékot is kaptam tőle karácsonyra.) Jó mindezek semmi biztosat nem jelentenek, de én mindenfélét belekombinálok, hogy ő sem közömbös.
A nők taktikáznak mindig. De ha mégsem akar semmit tőlem, akkor ő az első nyílt lapos női játékos, akivel eddig találkoztam. A férfiak nem taktikusak (nincs benne a vérükben).
27f (24l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!