Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kotelezo, a holnapi misere 1...

Kotelezo, a holnapi misere 1 kerest irjak, de nem tudom mit. Segitenetek? Kerlek (lennt)

Figyelt kérdés

Bermalkozok (jelzem,nem gyakorlom a vallasomat,csak belekenyszeritettek ebbe az egeszbe) ,es holnapi misere kell irjak 5 konyorgest.

A tema : csalad,istenbe vetett hit,ero (hogy adjon erot a benne vetett hit meg erositesebe...) ,remeny,h segitsen a bajbajutottakon...stbstb

En is irtam nehanyat...szoval azt nem varom el,hogy a szamba ragjatok,de adjatok valami otleteket :) Nagyon koszonom

2009. nov. 14. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Egy lehetséges variáció: kérd a jövő heti ötöslottó nyerőszámokat. ;)

Család? - Annak lesz, ha megnyered.

Istenbe vetett hit? - Hát ha ez nem az, akkor semmi.

Remény? - Mi más?!

Segítsen a bajbajutottakon? - Ha nem lennél bajbajutott, akkor nekem is utalhatod majd a pénzt, és úgy már ennek is megfelelsz.

Szerintem tökéletes választás. ;)

2009. nov. 14. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
én nem csinálnám meg a helyedben...nem lehet valakit hitre kényszeríteni, ha nem akarja!
2009. nov. 14. 16:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves elsonek uzenem,hogy : kacckacckacc :P .Nagyon szellemesvagy...en csak gratulalni tudok ;)
2009. nov. 14. 17:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Es a masodiknak:kicsit furan hangzik,de elet halal kerdese :P (azert megsem ilyen komoly,de eleg fura csaladi szituacioban vagyok...) ,es hogyha mar belefogtam,akkor valahogy,nagy kinok ( :P ) kozepedte vegigcsinalom :)
2009. nov. 14. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérd azt, hogy legyen képességed felfogni az isteni értékeket. Vagy Isten valóságát. Vagy kérd a mindennapi lelki, szellemi kenyeret, hogy fejlődhess a lelki életben.

Azt is kérheted, hogy képes legyél megbocsátani az ellened vétkezőknek.

2009. nov. 14. 22:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Huuuu,ez b*szottul nya'las maszlag...pont megfelelo :D (habar,te komolyan gondoltad,en nem igazan tudom) ...de nehany kegyes hazugsag mit szamit...nagyon kossssz :D
2009. nov. 14. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, megkérdezhetem hány éves vagy?? És miért élet-halál kérdése? Nem akarlak megbántani, de a bérmálkozásnak a "következménye" többek között, hogy "nagykorú" keresztény leszel, a többit nem írom, hisz úgy sem érdekel... A megnyilvánulásod egy kicsit sem tűnik "nagykorúsnak". Tényleg érdekel hány éves vagy.
2009. nov. 16. 17:30
 8/12 A kérdező kommentje:

"(azert megsem ilyen komoly,de eleg fura csaladi szituacioban vagyok...)" ..nem reszletezem: 1-tul hosszu lenne,2-egyebkent sincs semmi kedvem 1 vadidegennek elmeselni eletem dra'ma'ja't .Csak annyit,hogy kompromisszum...apam rameroltette...

Es ,17 vagyok ;) de ezt nemertem,ti,oltarmaszo ,jezuskrisztuskomplexusban szenvedo hivo''k,miert kell elitelni az olyan embereket,akik nem ugy gondolkodnak,mint ti? /:)

2009. nov. 16. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Félre ne érts, nem ítéllek el, sőt, ne is sértegetlek ilyen undorító módon, ahogyan te. Talán ha felnősz, elgondolkodol a szavaidon....
2009. nov. 17. 16:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Ki kit ítél el???? Talán nem éppen fordítva??? Te ítéled el a keresztényeket!!!!! Nem tudom ki a hitoktató, aki felkészít bérmálkozáshoz, de ha én lennék az, biztosan nem mennél át a vizsgán, így aztán te is boldog lehetnél, és apukád is átgondolná a dolgot.
2009. nov. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!