Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljunk 1 órán keresztül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk 1 órán keresztül?

Figyelt kérdés

16f vagyok és van egy lány ő 16.

Holnap talizunk és nem tudom,hogy mit csináljunk ?

Nem pesti vagyok szal semmi pláza meg Dunapart.

Ink vidéken és itt nincs semmi ilyesmi =/

Volt egy lány vele csak sétáltunk,de nagyon jó volt,mert szerelmesek voltunk meg akkor nyár volt.

Na most hideg is van meg nincs is semmi romantikus hely... akkor mit csináljunk ?:O

Szerintetek elég a séta vagy mi ?

Semmi nem jut eszembe. Nem járunk szal az sem jó,hogy átmegyünk hozzájkuk.

Ez csak olyan baráti séta bár egyikőnk sem fogja fel annak,mert már nem csak barátok akarunk lenni :)

ötleteket várok,hogy mi legyen a program :))

2010. dec. 27. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

ha van valami kávézó akkor üljetek be

hógolyózzatok

hógolyózás után elmentek hozzátok vagy hozzájuk meginni egy teát (ebben nincs semmi)

beszélgettek, vagy megnéztek egy filmet

felajánlod neki séta közben hogy mi lenne ha inkább hazamennétek megnézni egy filmet? ebben szerintem nincs semmi, magadhoz nem csak akkor hívhatsz el valakit ha akarsz tőle valamit, lehet barátként is

úgyhogy csak lazán ;)

2010. dec. 27. 15:19
 2/7 anonim válasza:
Beülni valahova egy sütire vagy forró csokira.Utána séta...beszélgetés.Szánkózás,hógolyózás.Mozi ha egyikőtöknél se akartok menni!Egy vicces vagy romantikus filmre.Vidék pontosan merre laksz?
2010. dec. 27. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
masztizzatok egymás előtt.
2010. dec. 27. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire vidék. Pesthez képest Pécs és Zselickisfalud is vidék, pedig a kettő közt van "némi" különbség.
2010. dec. 27. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

üljetek be egy kocsmába, kocsma mindenhol van. :D

18/F

2010. dec. 27. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:

2 órát a legunalmasabb, legundokabb lánnyal is tudok beszélgetni egy kávé mellett.

34/F

2010. dec. 27. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
16:09-esnek van igaza:D:D jót röhögtem
2010. dec. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!