Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális az én koromban?
Egy kérdésem lenne.17 évesen normális ha idősebb csajokhoz vonzódom?Kb:20-30-ig vonzódom a nőkhöz.Néha előfordul,hogy sexuálisan is felizgatnak csak egy érintéssel.Lehet,hogy hülye vagyok meg minden de igazából még nővel se voltam soha.De ha már így pörgök az idősebb csajokért akkor lehetséges,hogy van rá esélyem,hogy egy ilyen legyen az első?Ezért mit kellene tennem?PL:Teljesen rá vagyok izgulva a sógornőm sógornőjére kb:27-35 között van.Nem kérdeztem meg tőle mert az bunkóság lett volna szerintem és az már egy rossz pont nála.Csak puszit adott.De annyira el varázsolt,hogy még a nevét is elfelejtettem.Ezért mondtam,hogy nem vagyok 100-as.Nos szerintetek mit tegyek keressek valaki mást vagy induljak rá erre a csajra és próbáljam megkeresni.
Mit tegyek?
kérlek segítsetek.
lány vagy, vagy fiú? Lényegében tök mind1.
Örülök, hogy segíthettem!
Én meg már azon aggódom hogy pedofil leszek XD
F17
ha férfi vagy az normális :D
mert a nők általában 30évesen is szexik és dögösek tudnak lenni és sok férfi vonzódik hozzájuk
pl csak egy vmi tud erről eszembe jutni a playboy magazin félék meg a csajos gyújtók:D azon/abba is 20-30közöttiek vannak és minden fiúnak tetszenek :) általában xD
de ez a sasna vagyki már kikészít xD anyakomplexusa akkor lenne ha az 50éveshez vonzódna
valaki törölje már le az oldalról mert már mkit felb*asz és nemveszi észre magát xd
Naná hogy normális, de persze majd később ez valamelyest azért normalizálódni fog de 17 évesen szinte már az lenne meglepő ha nem így lenne, különben én is így vagyok ezzel;)
Am meg sztem ne nyomulj rá a kedves sógornőre mert veled ellentétben ő nem hiszem hogy lát benned fantáziát, majd ha 10 év múlva vissza gondolsz erre akkor már te is be fogod szerintem látni és röhögni fogsz rajta.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!