Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam, vagy hagyjam?
Sziasztok, köszi hogy válaszolsz ^^
Szóval, van egy akit nem nagyon ismertem, de nagyon szimpatikus volt, ezért bejelöltem facebook-on.. majd ott beszélgettünk, egyre szimpatikusabb volt, elkértem az msn címét.. beszélgettünk, ismerkedtünk, rájöttünk, hogy rengetek közös van bennünk, pl.: Ő is olyan kapcsolatot szeretne milyet Én. Csak aztán jött az, hogy neki pasija van, aki az osztálytársa... Nem rég találkoztunk de úgy, hogy az Ő legjobb barátnője, meg az Én legjobb haverom.
Nagyon jól érezte magát és mondta h nagyon bír engem..
A kérdésem az lenne, hogy elhívjam-e randizni, amig friss a kapcsolatunk, vagy várjam meg mig szakitanak a barátjával?
Tudom nem szép dolog, "szétszedni" egy párt, nem is ezt tervezem csak nagyon úgy érzem ha nem cselekszem, késöbb már elfog úszni..
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett.
Am. Ő 15
Én 16
Utolsó köszi az értelmes választ :)
TÖbbiek, itt szó nincs rról h k.rva a lány.. és arról sincs h szét akarom őket szedni.. szerintem az nem nagy probléma ha egy délutánt együtt töltenénk...
meg am is a lány f@szt max videokon látott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!