Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Megpróbáljam, vagy hagyjam a francba? (részletek lennt)

Figyelt kérdés

Előre is bocsi,egy kicsit hosszú lesz.

Szóval,van egy fiú a sulimban,aki nagyon megtetszett.Sajnos,csak év vége előtt kezdett el jobban érdekelni,így semmit nem léptem,gondoltam,hogy majd jövőre megpróbálok kapcsolatba lépni vele,addig "megfigyelem" meg ilyesmik.Eddig nagyon kedves srácnak tűnik,egy ismerősöm facebookjárol megnéztem az adatlapját,kiderült,hogy nincs barátnője,tehát elvileg "zöld utat kaptam",de facebookon pl. ilyesmik vannak,hogy: egy csaj neve után szívecskét ír,olyan lányok képe alá írogat,akiknek én a nyomába sem érek(külső alapján) stb. Tudom,hogy nem csak ezek alapján kell megítélni valakit,de nem tudom,mit csináljak.Szeretném megpróbálni "behálózni" a jövő évben,csak az a baj,hogy se a suliban,se a sulin kívül nincs sok barátom,plusz ő jövőre végzős lesz,és nekem is elég sokat kell majd tanulnom.Ezek mennyire lehetnek akadályozó tényezők?Vajon lehet nála esélyem?Hogyan közeledjek jozzá?

Köszi,hogy elolvastad,azoknak meg pláne,akik még válaszolnak is. :) Ja,és a fiú 18 én 17 éves vagyok.

2011. júl. 23. 13:06
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:
Ha annyira felszínes a srác, hogy csak a külseje érdekli a lányoknak, akkor nem neked való. Ilyen egyszerű! Ha meg ő is jól tudja, hogy semmit nem akarna egy üres fejű guminőtől, akkor neked nincs más dolgod, mint kitűnni a szürke egerek közül. Legyél mindig vidám, mosolygós, a lehetőségeidhez mérten csinos (DE! ne túlozd el a sminket - legyél természetesen szép, sportolj ha kell). Próbálj meg vele kapcsolatba kerülni, akár ismerkedj az ismerőseivel és úgy! Lényeg, hogy meg tudd neki mutatni, hogy milyen megnyerő személyiség vagy! Ehhez persze legyen kellő önbizalmad és határozottságod. Ez fontosabb, mint a külső!!!
2011. júl. 23. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Elég keveset tudsz róla. Először is: ha nincs barátnője még szép hogy flörtölget, udvarolgat, írogat más lányoknak...Miért ne próbálhatnád meg? és miért csak suliban? Végre itt a nyár! Most lenne a legtöbb időtök ismerkedni. Az érettségi meg nagy szám... Nemfogja éjjelét nappalát azzal tölteni, biztos nem tervezte el hogy: na most nem lesz barátnőm mert érettségi-challenge accepted!... stbstb:D Írj neki, lépj, hajrá! és sok sikert!
2011. júl. 23. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2011. júl. 23. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első dolog az, hogy ne hidd magadról,hogy nem érhetsz más csajok nyomába? Miért nem?

Nyugodtan próbáld meg. Ki fog derülni hamar, hogy a srác milyen. Ha meg tényleg az ilyen üresfejű csajokra bukik, hagyd meg nyugodtan nekik;)

2011. júl. 23. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!