Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Megpróbáljam, vagy hagyjam a francba? (részletek lennt)
Előre is bocsi,egy kicsit hosszú lesz.
Szóval,van egy fiú a sulimban,aki nagyon megtetszett.Sajnos,csak év vége előtt kezdett el jobban érdekelni,így semmit nem léptem,gondoltam,hogy majd jövőre megpróbálok kapcsolatba lépni vele,addig "megfigyelem" meg ilyesmik.Eddig nagyon kedves srácnak tűnik,egy ismerősöm facebookjárol megnéztem az adatlapját,kiderült,hogy nincs barátnője,tehát elvileg "zöld utat kaptam",de facebookon pl. ilyesmik vannak,hogy: egy csaj neve után szívecskét ír,olyan lányok képe alá írogat,akiknek én a nyomába sem érek(külső alapján) stb. Tudom,hogy nem csak ezek alapján kell megítélni valakit,de nem tudom,mit csináljak.Szeretném megpróbálni "behálózni" a jövő évben,csak az a baj,hogy se a suliban,se a sulin kívül nincs sok barátom,plusz ő jövőre végzős lesz,és nekem is elég sokat kell majd tanulnom.Ezek mennyire lehetnek akadályozó tényezők?Vajon lehet nála esélyem?Hogyan közeledjek jozzá?
Köszi,hogy elolvastad,azoknak meg pláne,akik még válaszolnak is. :) Ja,és a fiú 18 én 17 éves vagyok.
Az első dolog az, hogy ne hidd magadról,hogy nem érhetsz más csajok nyomába? Miért nem?
Nyugodtan próbáld meg. Ki fog derülni hamar, hogy a srác milyen. Ha meg tényleg az ilyen üresfejű csajokra bukik, hagyd meg nyugodtan nekik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!