Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a könnyebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a könnyebb, a netes vagy a személyes társkeresés?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindegyiknek megvan a maga hátránya ezt te döntsd el. Amúgy a valóságban élni sokkal jobb mint monitor mögé elbújni.
2010. dec. 25. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő. Én pl. jobban meg tudok nyílni neten keresztül, jobban merek beszélgetni az emberekkel és sokkal felszabadultabb vagyok, mint személyes találkozáskor.
2010. dec. 25. 22:49
 3/12 anonim ***** válasza:

A netes. Csak feldobsz pár képet, kitöltesz egy adatlapot, rákeresel a paraméterekre, amiket keresel, dobsz az első párnak egy levelet, aztán a következőknek, aztán fokozatosan tágítod a keresett paramétereket :D

"Gyorsabb", hiszen a valóságban egyszerre nem foglalkozhatsz egynél több emberrel, de itt nagyon is.

4/12 anonim válasza:
hát élőben több a lehetőség és erős az első benyomás, szal ha ott jó vagy akkor úgy könyebb ;)
 5/12 anonim ***** válasza:

szerintem egyértelmű a személyes..:D

egyszerűbb úgy beszélgetni, látod az illetőt, és könnyebb eldönteni hogy érdekel-e vagy sem

2010. dec. 25. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:
neten konnyebb,de éloben sokkal kifizetodobb.igazhogy nehezebb de megéri 13/f
2010. dec. 25. 22:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Neten sokkal könnyebb, nekem az vált be.
2010. dec. 25. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy évnyi aktív netes tapasztalat után arra jöttem rá, hogy gyakorlatilag sz.rt se ér az egész "netes társkeresés". A társkeresős lányok még félénkebbek, mint a pasik, meg aztán kib.szott irreálisak az elvárásaik. Ezért aztán vagy az van, hogy olcsó csetes társkereső: megmaradsz "msn havernak" nekik. Vagy "komolyabb" oldalak: nem is válaszolnak levélre. Randizni, azt meg mégúgy se. Te meg tejeled a 3000 forintokat 1-2 havonta a semmiért.

27f

2010. dec. 26. 01:31
 9/12 A kérdező kommentje:

ma 01:31

Az eddigi tapasztalataim alapján én is pontosan így látom! :(

2010. dec. 26. 02:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a netes, de az se működik, mert előbb-utóbb meglátják, milyen csúnya vok. Ha olyat hívok randira, aki már látott élőben, mindig nemet mond. Ha olyat, aki még nem, akkor igent mond, csak másodszor nem akar már találkozni.
2010. dec. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!