Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác segítség kéne?!
én jobban hinnék az iskolai tapasztalatoknak a helyedben mint az msn-nek. msn en a legelső,legapróbb bunkózásra végeszakad az ismerkedős beszélgetésnek.Ott mindenki gentleman.A suliban sokkal inkább magát adja az ember.
Szóval el kell keserítselek de szinte biztos hogy a kellemetlenebb személyisége a valódi.
Mindettől függetlenül szeretheted így is ha neked ő kell a normálisabb fiúk helyett, csak ne várj változást Őbunkóságától
Hello...en is belezugtam az egy osztalytarsamba:D
a baratai elott bunkon visekledett velem szemben,de en egy nap az eggyik szunetben oda mentem hozza,mivel egyedul volt a folyoson,es nagyon kedves volt velem,nagyon jot beszelgettunk...probald meg te is:D
REMELEM,HOGY SEGITETTEm:D
Elsőnél a pont!
65% annyira hiányzott már innen is egy provokátor, kötözködő senkiházi, köszönjük hogy írtál ide még ha nem is segítettél csak pofáztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!