Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a csajomat hogy akar e velem Csókolózni? De finom szavakkal!
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 23:50
11/21 anonim válasza:
ha leüt üss vissza és majd feladja és akkor rámászhatsz :D
12/21 A kérdező kommentje:
akkor megvan a vlasz!! szavak nélkül köszönöm mindenkinek :D
2010. dec. 25. 00:01
13/21 anonim válasza:
Ezt pofáztam nyomoronc(1. válaszoló vagyok)
14/21 A kérdező kommentje:
ja ok!! csak eddig bátorítottatok!!!!!
2010. dec. 25. 00:03
15/21 anonim válasza:
Nehogy megkérdezd tőle:D Én már jártam így pasival, hogy megkérdezte, hogy mi lenne ha megcsókolna. Hát először zavarba jöttem nagyon, aztán úgy már nem is volt az igazi. Jobb cselekedni...
16/21 anonim válasza:
emlegesd neki a pörköltet meg a bablevest, ezek finom szavak, utána majd megmondja hogy akar e
18/21 anonim válasza:
Smárolunk vagy csak úgy leszopsz?
19/21 anonim válasza:
nem értem ha a csajod akkor nem az-az alap hogy smároltok ?
Most már kezdem meg érteni az embereket hogy miért mondják azt hogy ezek a mostani fiatalok menyire pancserek
18/f
20/21 anonim válasza:
en peldaul azt csinaltam hogy randi vegen megkerdeztem hogy akkor puszit kapok? erre adot egy puszit es akkor visszaszoltam hogy nem ilyenre gondoltam es akkor lesmaroltam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!