Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha 16évesen komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha 16évesen komoly kapcsolatot akarok? Bővebben Lent

Figyelt kérdés

16éves fiu vagyok, visszahúzódó típus, nembírom a bulizós, nagymenő csajokat/srácokat, de szerintem értelmes vagyok.

Az a baj, hogy a korosztályomba nem találkoztam eddig olyan lánnyal, aki szép is, közel lakik (pest, pest környékén), és nem a buli lenne a mindene. Volt barátnőm, de ők is inkább csak játszadozni akartak. Hol lehet ilyen "normális" lányokkal találkozni? Mert nekem eddig nem sikerült =(

Jah 16éves vagyok és fiu

2010. dec. 23. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
eznem társkereső oldal kedves privit írni szabad hozzászólók! :)
2010. dec. 26. 20:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Én azt hittem, hogy az :-O

XD csak hülyülök :)

2010. dec. 26. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez e problémám... de idővel találunk, mint azt írták! :) 15/L
2010. dec. 26. 21:10
 14/20 anonim válasza:
15/l 15.ker
2010. dec. 26. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Ilyen fiút keresek, sajnos sikertelenül... :( Szívesen beszélgetnék veled erről a témáról, 16/L, Pest megye. :)
2010. dec. 26. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és hasonló karakter, mint amilyet keresel. Nem szeretek bulizni, és hasonló fiúra vágytam. És nem rég találtam egyet.:) Csak azért írtam le, hogy lásd: vannak még ilyen emberek, és nekik is lehet szerencséjük.:)
2010. dec. 26. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

19,5 eves lany vagyok...ugyan iylen voltam ...en nem talaltam magyarorszagon, de a sportnak(edzotaborok, versenyek kulfoldon) megtalaltam az igazit olyan macso PALI esolyan votl mint en kis felenk..azthittem mindekit szetkurt, de nem eg ylannyal volt az is 14 evesen es 18 eves koraig senkivel csak velem:)

mellesleg annyira komoly,hogy most augusztusban hazasodtunk ossze:))) szoval en tamogatom a fiaatal hazasokat is:))

NE KERESD! es megtalalod;) sok sikert:))

2010. dec. 26. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaj, ez olyan édes! Gratulálok!!! :):):)
2010. dec. 27. 16:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem baj szerintem. Én is ugyan így vagyok ezzel. 16/L.
2010. dec. 27. 16:45
 20/20 A kérdező kommentje:

xD

én ha keresem, ha nem csak a csalódást találom

2010. dec. 27. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!