Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretnétek komoly kapcsolatot 18 évesen?
Figyelt kérdés
vagy ilyenkor még csak a "buli, haverok, fanta" a fontos?2010. dec. 23. 19:38
1/17 anonim válasza:
a szart :D én 16 éves korom óta házasságra vágyom azzal akit szeretek:d
3/17 anonim válasza:
Jah, de csak olyan lánnyal, akinek tudom h hasonló tervei vannak velem.
19f
4/17 anonim válasza:
szerettem volna akkor is, előtte is és most is
5/17 A kérdező kommentje:
jó hallani: ) csak kár h én nem találkozok eggyel sem, vagy akk miért nem tudtok konkrétak lenni?
2010. dec. 23. 19:52
6/17 anonim válasza:
Mert aki komolyan veszi ezt, az parázik attól, hogy elcseszi, szóval óvatos, szóval már el is cseszte:)
7/17 A kérdező kommentje:
igen el: (
2010. dec. 23. 20:03
8/17 anonim válasza:
Rosszak a tapasztalataid ilyen téren?
9/17 A kérdező kommentje:
igen..van egy pár picit kellemetlen tapasztalatom.. pl valaki mindig ír msn-en és egy idő után nincs téma, , ő nem bőbeszédű.. és akk utána mindig magamba keresem a hibát.. egyébként meg vannak néha kedves szólásai, meg utal arra h akk most tetszek neki, de konkrét nem tud lenni, unom már
2010. dec. 23. 20:33
10/17 anonim válasza:
a válasz igen.csak annyi, hogy én már mindjárt 20 vagyok..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!