Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt bóknak vegyem? Mit akarhat? Vagy csak hülyül? Azt mondta elhívna mekizni is : D
Csütörtökön vittem ajándékot a barátaimnak, mert nem volt biztos, hogy pénteken megyek. Mindenkinek csináltam egy mézeskalácsszívet, beleírtam a nevüket. Másnap mégis mentem, odajön elém a kiszemeltem (neki is vittem mézest), és azt mondja: "Hello, tegnap hazamentem, mutattam anyumnak a mézeskalácsot, megkérdezte, lány adta-e én mondtam, hogy igen, erre ő meg azt mondta, hogy talán majd egy lány megnevel. Te leszel a feleségem." Ez mi volt? Ezen gondolkodom már hétvége óta:S
13l
pucsits be neki azt kész
amugy kérd számon a mekin
dumálj és ne légy gátlásos
sok sikert
ez annyiraa aranyooos *.*
Szerintem mennyetek csak Mekizni:D abból rossz nem lehet
Szerintem:
Figyu nekem is volt már 1-2;) csajom de attól még tudok ragaszkodó lenni... most azért mert sok csaja volt már, azért ne ijedj meg tőle:) menj csak el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!