Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egyetemista csajokkal ismerkedni? (nem bulizósokra gondolok), szívesen ismerkednék velük, csak nem nagyon ismerek olyanokat :S (of course vik :D)
"az egyetemen" Hú de okos, azért megnézném, hogy VIK-en, hogy csajoztok be. :D
Szoktam bulizni, de nem az én világom. Bulin (részegen) való ismerkedésről meg különben sincs jó véleményem.
"én is egyetemista vok :) "
és van pasid? , ja és csaj vagy? XD
Hát akkor majd a munkahelyeden vagy nem tudom. Jó nem tessék:
Amúgy az egyik nagynéném vegyész mérnők. Próbálkozz, a mérnők csajokkal a sulijukhoz tartozó intézményekbe lógva. Mert én például TTK végeztem és most BTK járok azonos egyetemen. De még itt sem nagy az átjárás.
Én régen én is átlógtam Gólyavárban a bölcsészekhez, igaz nekem a bátyám is ott volt, de a lányok miatt mentem. A TTK-s lányok felével semmi közös témánk nem volt. És én mondjuk ide készültem a BTK-ra, csak nem vettek fel és földrajz szakon végeztem. Közben meg tanultam két nyelvet, így átjöttem és elkezdtem a történelem-régészet szakirányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!