Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy ne nézzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne nézzen lúzernek?

Figyelt kérdés
Öszze akarok jönni egy lánnyal, de nem akarom hogy lúzernek nézzen...Milyen témák lehetnek?Msnen beszélek vele főleg és nem akarom hogy ez legyen: hali, szia, mizu, semmi ott, semmi, micsi, xxx te, xxx.És vége.Milyen jó tanácsotok lenne?
2010. dec. 22. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vele beszélgetni, akkor nem is érdemes belemenni egy kapcsolatba vele.
2010. dec. 22. 20:59
 2/4 Kamuuu ***** válasza:
Csak lúzernek nézhet, hogyha nem tudsz vele beszélgetni akkor az vagy... sajnálom
2010. dec. 22. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én konkrétan azt szeretem, ha viccesre veszi egy srác a dolgot. Sablonos az egész, ha csak olyanokat kérdezgettek, hogy mi van veled? dolgozol? tanulsz? élsz-e, halsz-e? bla bla.. Ha nem viszel bele egy kis életet is. Igazából én így szerettem bele a páromba. Persze, ő alapban egy humoros emberke, de nagyon jól el lehet beszélgetni vele komolyabb témákról is. A lényeg, hogy ne haljon meg a beszélgetés. Legyen témád, bármi, akármi. Ha érzed, hogy tetszik neki, akkor folytasd, ha nem akkor válts témát, amit ő is szeret. Könnyű észrevenni, legalábbis én észre tudom, ha haldoklik a beszélgetés. Csak, lazán, faszán :)) Hajrá!
2010. dec. 22. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

hát legelőször ne mesnen beszélj vele főleg;)

aztán élőben jönnek majd a témák amguktól:)

msnen pedig kezdj el neki mesélni te hogy mi történt veled, a barátaidról, magadról, mutass neki zenéket és ha sak egy csöpp esélyed is van akkor ő is ki fog nyílni. ami nem feltétlenül jelent valamit, de ha ez sem történik meg az mindenképpen negatívum=/ szurkolok:) 15/l

2010. dec. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!