Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? (rövid kérdés)
14-én volt ajándékozás az osztályban, egy lányt húztam (tetszik), a csokik mellé még egy cukrászdai meghívót is odacsempésztem, ami marcipánból készült és csokival volt ráírva.
Megtörtént az ajándékozás, de nem keresett... se aznap, se másnap, se semmikor, így tegnap rákérdeztem, hogy elfogadja-e a meghívást. Azt mondta, nem tudja... van barátja.
De nincs barátja szerintem, mert infóórán állandóan azt mondogatja a barátnőjének, hogy ez de jó csávó, az de jó csávó.
Miért ezt válaszolta, hogy van barátja, aki valójában nincs? Aztán meg miért mutatott semlegességet több napon keresztül? Szerintem úgy lett volna korrekt, ha aznap vagy másnap odajön hozzám, és elmondja, hogy bocsi, nincs kedvem... persze nem örültem volna neki, de nem is haltam volna ott helyben meg, viszont ez így kicsikét dühítő.
"biztos csúnya vagy "-ez de hülye.
Tényleg dühítő! Szerintem bizonytalan jellem. Nekem nem szimpi a húzása!
Köszi, igazam van, ugye? :-D
Bunkesztán volt az a hozzászóló...
Szeretek hülyéskedni ;-)
Amúgy merri ikszmesz mindenkinek! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!