Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem érdeklem?
16 f vagyok és vane gy 16l akit 3 hete ismerek,de ő az utóbbi 1 héten le sem sz@r :(
Múlt héten csütörtökön beszéltem vele utoljára,és ma vette, neki egy plüss kutyát,mert oda van értük és ugy terveztem,,hogy holnap khívom sétálni,mert azt mondta,hogy kijön velem :)
Mondom oks jó vagyok,mert nem utasított vissza,de azóta olyan szinten nem érdeklem,hogy fel sem jön msn-re :(
És nincs semmi kifogás,mert nincs suli,nem kell tanulni,van gépe,nete,szval lazán fel tudna jönni=/
De nem jön.Már terveztem,hogy kib@szom a f@szba azt a plüsst és dögölj meg !!! nem foglalkozok többet,de szeretnék biztos lenni abban,hogy nem kellek neki :(
Mit csináljak ?
Mert nem lett megbeszélve pontosan,hogy melyik vonattal megyek le,és az sem,hogy melyik nap.
És csak 3 hete ismerem szal azt sem tudom hol lakik
szerintem beijedt hogy most már találkozni kell
én is valahogy így jártam nem rég
vagy csak szívatott 3 hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!