Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na ezt hogy oldjam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Huu hát van egy fiú aki bejönnagggyon(oszt.társ)és akivel elhülyültünk párszor chaten izgidolgokról, egy sulis endezvényen is elvltunk és rengeteget szemeztünk...viszont sohasem beszélgettünk úgy igazán...és múltkor kicsit túllőttem a célon mikor poénból megkérdeztem h járunk-e, a reakciója-igen persze, de uyge ez csak poén?és h ezt nem itt kellene meg h szerinte nem fog összejönni de megbeszélhetjük O.O és am. a végén mondatm h csak fogadtunk a barátnőmmel...jó oké a suliban elég fenyegetően nézett rám ...totálisan megértem melleslegxD...Mit gondolnátok rólam?
2010. dec. 17. 20:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
xDDDD
2010. dec. 17. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!