Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na ezt hogy oldjam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Huu hát van egy fiú aki bejönnagggyon(oszt.társ)és akivel elhülyültünk párszor chaten izgidolgokról, egy sulis endezvényen is elvltunk és rengeteget szemeztünk...viszont sohasem beszélgettünk úgy igazán...és múltkor kicsit túllőttem a célon mikor poénból megkérdeztem h járunk-e, a reakciója-igen persze, de uyge ez csak poén?és h ezt nem itt kellene meg h szerinte nem fog összejönni de megbeszélhetjük O.O és am. a végén mondatm h csak fogadtunk a barátnőmmel...jó oké a suliban elég fenyegetően nézett rám ...totálisan megértem melleslegxD...Mit gondolnátok rólam?
2010. dec. 17. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
azt h 15 éves vagy, és szórakozol csak
2010. dec. 17. 20:49
 2/11 A kérdező kommentje:
tudom de bírtam a srácot...:/
2010. dec. 17. 20:50
 3/11 anonim ***** válasza:

"Házi nyúlra nem lövünk!"

a fenti az az 1-es alapszabály. Általában rosszul sül el a dolog.

De ha tényleg kedveled szerintem ismerd meg és az alapján döntsd el h szeretnél e vele továbbra is járni.

De figyelmeztetlek h onnéttól valószínüleg nem lesztek jóba...

2010. dec. 17. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Muris...

Beszélj vele vagányul, ha már ebben a stílusban kezdtél be nála. :)

2010. dec. 17. 20:56
 5/11 A kérdező kommentje:
De most rácuppant egy másik csajra ja és mellesleg azt írta h szerinte ez nemfog most összejönni:SS És ez baromira bosszant...
2010. dec. 17. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem Te ne vagy normális...

Megkérdezed, hogy jártok-e, aztán azt állítod neki, hogy csak fogadásból kérdezted meg tőle...

Én az életben nem beszélnék veled többet...

2010. dec. 17. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez ebben a korban előfordul. Nem is egyszer. Ha hosszú kapcsolat lesz, akkor kb két hetet kell várnod. Esetleg csábítsad el. Neked még szabad... :)
2010. dec. 17. 21:04
 8/11 Kovboj válasza:

szerintem kevesebb mint 15 :)

és ha 2esben vagytok jól érzitek magatok, akkor úgyis összejöttök magatoktól. tényleg gáz ezt egyeztetni... ha most dühös is lett (érezheti úgy hogy megszivattad, mert szerintem ő komolyan válaszolt) akkor lehet hogy basszhatod a dolgot!

nekem a leghosszabb általános kapcsolatom kemény 1 hónap volt :))

2010. dec. 17. 22:46
 9/11 A kérdező kommentje:
De hogyha azt mondja h cuki vagyok és h szívesen megnézett vna fürdőruhában, akk miért hazudta volna ezt, ha nem jövökbe neki??am. 15 vagyunk eltalálta az1.
2010. dec. 17. 22:54
 10/11 Kovboj válasza:

én nem láttam sehol leírva hogy nem jössz be neki... majd megbeszélitek... ez nem negatív... próba szerencse és most együtt nézhetnétek filmet nálatok vagy náluk ahelyett hogy a gyk-t bújod :D

ne kérdésekkel és ne elméletben éld az életed!

gyk kockaaaa

2010. dec. 17. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!