Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szegedi egyetemisták! TIK-ben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegedi egyetemisták! TIK-ben ismerkedni gáz? Ha nem, mégis hogyan?

Figyelt kérdés
Minden vélemény, tapasztalat érdekel. :)
2010. dec. 17. 20:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hmm... Ez az utolsó egész jó tipp. :D Mondjuk ennyire talán nem beszélek folyékonyan németül, de... Lehet bevállalom, köszi! :D
2010. dec. 17. 23:33
 12/15 anonim válasza:
Hogy néz ki? Lehet hogy ismerem vagy a nevét ki tudom deríteni. :)
2010. dec. 20. 21:56
 13/15 anonim válasza:

nekem az a tippem lenne hogy kérj tőlle korrepetálást mert azt hallottad valakitől(lehet bárki pl tanár vagy valki) hogy jó ebből meg ebből(pl NÉMET) ha elég kedves (mint én) akkor segíteni fog egy németet alig tudó szép lánynak...

Ha egy csaj mondjuk hozzám odajönne így akkor én örülnék neki....

18/f

2010. dec. 20. 22:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, írnál privit? És akkor leírom, hogy néz ki. :)

Ez a korrepetálós dolog sztem gimiben még elmegy, de egyetemen... :/ Egy vadidegenhez odamenni, hogy hallottam, h segítene-e... Nem is tudom.

2010. dec. 21. 00:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! Légyszi légyszi ,rjál privit!! Megköszönném!! :)
2010. dec. 22. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!