Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemisták, az egyetem nektek is csak az alkoholról szól?
úgy veszem észre, hogy az egyetem egyenlő a szabadsággal, a tombolással és mértéktelen alkoholfogyasztással. ti hogy vagytok ezzel?
(bocs a kategóriáért, de itt van a legtöbb fiatal)
A tanulásról.
Persze, szoktunk a csoporttal összejöveteleket szervezni, de mindenkinek kell egy kis pihi. Úgy havonta egyszer szoktunk összeülni és iszogatni. Máskor nem is iszunk. Bulizni meg 1-2 csoporttársam kivételével (akik csúszás miatt időmilliomosok) nem járunk. Inkább filmezünk, étterembe járunk, ilyesmik.
Ez itt az orvosi :)
21L
BME, húzókarok, kevés pia sok tanulás. Olyan egyetemista csecsemő hangulat.., eszik, alszik, tanul, sír.
Bárhol máshol megteheted hogy annyiszor rúgsz be ahányszor akarsz.
No persze, egy egy húzós zh-hét után én is szoktam beszélgetni az utcai zöld kukákkal, de ez most mindegy :D
köszi a válaszokat örülök, hogy pozitívakat kaptam. lehet benne valami, hogy a komolyabb sulikban nem így mennek a dolgok, mert ahol mennek a durva dolgok, azok mind ilyen fingilingi egyetemek voltak. csak sajnos csomó embert ismerek akik pl azért mentek egyetemre, hogy elkerüljenek otthonról és mindennap igyák a jó kis házipálinkát.
akik tanulnak, azoknak továbbra is hajrá!:)
13:21, sztem ők csak a tudatlanság boldogságában élnek.
Számomra csak a szenvedésről szól.
21F
Én ugyan fősulis vagyok de IGEN. Csak az pia, bulik, és szex....:D
Le is nulláztam a félévemet....:S
Szinte minden nap piázunk a koliba, másnap meg ki vagyunk ütve az órákon, mármint amikre bejárunk XD
Jövőre komolyabban veszem...talán....XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!