Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, Lányok randiznátok velem? Vélemény rólam? Egyfajta merészségi teszt! :D:D
Bocs de NEM!!! Nem vagy az esetem (nagyon NEM)
Egyébként az első képen kinézel 35-nek a másodikon csak 25-nek, szóval a kettő között lehetsz korban.
Ne hallgass rájuk..arcnak nézel ki:) és tényleg legalább nem egy ilyen kis gizda emoszar vagy:D Azért a hölgyeket is meg lehetne nézni:)
Szép estét.
F
2. kép sokkal jobb
Szerintem a kép nem adja vissza rendesen, hogy milyen lehet valaki élőben!
Nem vagy ronda szerintem, van akinek bejössz van akinek nem. Ízlések és pofonok kérdése inkább :) A csúnyaság az máshol kezdődik...
17:55!
Egyetértek veled!
Múlt hét pénteken voltam vérvételen és a nők(ebből az egyik egy tündérszép csaj volt,a másik meg egy jó 40-es,de frankó!Na meg a diszpécser csaj is "úgy"nézett rám!Az ilyen dolgot nem lehet nem érezni!) gyakorlatilag versengtek értem,hogy ki vegye le a véremet!
Lehet, hogy csak jó a vénád :D
Én múltkor azon kaptam magam, hogy az utcán az egyik hapsi kezén a vénáját figyelmet, hogy basszus ez de jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!