Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek bejön Alekosz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejön Alekosz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 13:55
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
73%
Gombi úgy viselkedik mint egy búza, Jerzy meg az is (napiszar,videó..)
2010. dec. 18. 21:01
 22/33 anonim ***** válasza:
45%

Igénytelen műsor igénytelen embereknek mindenféle undorító alakkal.

Én rohadtul nem vagyok kíváncsi rá,és a Retek Klub vagy a TelaviV2 hasonló szellemi szintű műsoraira,mégis rátukmálják az emberre.Ha egy újságot kinyitsz,ezek a félhülyék vigyorognak rád.

Na az a felpumpált szájú szőke tehén(bocs a tehenektől)a legundorítóbb a tepsi szájával.

2010. dec. 18. 21:08
 23/33 anonim ***** válasza:
78%
MIBE H TEKULDTED AZT A LILA TANGÁT ALEKOSZNAK???????:D:D:D
2010. dec. 18. 21:35
 24/33 anonim ***** válasza:
75%
nagyon neeem
2010. dec. 18. 21:50
 25/33 anonim ***** válasza:
79%

Kinézetre szerintem kimondottan csúnya. A való világot nem nézem, egyszer láttam talán egy részt, de unszimpatikus volt benne.

16/L

2010. dec. 18. 23:24
 26/33 anonim ***** válasza:
56%

VALÓ VILÁG = CSALÓ VILÁG

Fogjátok már fel végre, hogy minden, ami a színfalak mögött történik, az egy megrendezett fos!

Minden, a szereplők, a beszavazás, a feladatokra szavazás, a nyertes kiválasztása, minden CSAK MANIPULÁCIÓ!

2010. dec. 18. 23:47
 27/33 anonim ***** válasza:
66%
Sugárzik róla az értelem! Ez való világ?Tudjátok mi a VALÓ VILÁG?Amit ők csinálnak tuti nem.Csak szórakoznak és bamálják egymást.Kapják a sok ingyen ételt és italt cserébe pedig égetik magukat.Azt a sok pénzt ráfordíthatták volna a beteg gyerekekre és megannyi rászoruló emberekre vagy éppen pl.vörösiszap károsultjaira.Ez a VALÓ VILÁG!!! Mindegyiket küldeném a földre kapáln!!! Utálatosak!!!És szánalmasak!!!
2010. dec. 19. 11:39
 28/33 anonim ***** válasza:
79%
Huh hát szegénykémet nem áldotta meg az Isten valami szép külsővel... nem úgy mint Jerzyt :) De belsőleg se egy izé bizé.... nagyképű és azt hiszi, hogy minden csajt megkaphat! Most, hogy a Gigi a Jerzyvel van azzal vágja ki magát, hogy csak a külső számyt.. közbe ő ott belül is selejt....persze nem azt mondom, hogy nem számít a külső mert számít ls ez csak egy undorytó közhely.. na szóval Alekosz nem jön be!
2010. dec. 19. 12:04
 29/33 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egyáltalán nem jön be Alekosz. Sőt, szerintem kifejezetten csúnya. Inkább akkor már Jerzy.
2010. dec. 19. 12:41
 30/33 anonim ***** válasza:
49%
fúú őszintén NEM, mert azt kezdem észrevenni hogy neki mindegy ki csak nő legyen akit megb.szhat
2010. dec. 19. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!