Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan h vkinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan h vkinek nem fér bele az idejébe, h randizgasson? Ez nagyon elcsépelt?

Figyelt kérdés
nem mondta az illető fiú(20), de azt látom, h ezer dolga van, suli, beaadandók, edzés, meccsek, találkozók, síelés, családhoz haza menni. Egyszer beszéltünk erről a sok dologról, mondta azt se tudja h fog elmenni beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Valahogy azt érzem, h nem férnék bele az életébe. tudooom, ha vki nagyon akar vmit akkor belefér. de ennyi dolog mellé? tudom, h tetszem neki, de ilyenkor mi van?
2010. dec. 13. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
jaj
2010. dec. 13. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu..

Az én életembe sem férnek bele a simán randizgatások...

És már lemondtam arról, hogy valaha be tudok újítani egy lányt magamnak...

:(

Fel a fejjel...Akadnak még más fiúk is!

2010. dec. 13. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
23/F vagyok napi 12-13 órákat dolgozok, és igen nem nagyon fér bele a randizgatás:), pláne sokszor megyünk hétvégente is valahova a céggel.
2010. dec. 13. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
csak úgy randizgatni nekem se férne bele, ezér még szeptemberben ráértem, akkor randiztam, szerencsére sikerrel, szegény barátnőm azóta meg belekóstolt abba miaz amikor zh időszakom van és nemérek rá mer 24/7 ben tanulok. de utána ha már nincs zh időszak, akk persze minden időm ami csak felszabadul vele töltöm :)
2010. dec. 13. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Randizgatni egyáltalán nem csakúgy,egyrészt kedvem sincs hozzá suli,meló,vállalkozásom építése,edzések után,másrészt most van bnőm.

Igen én is nagyon elfoglalt vagyok,szinte alig látni hétköznap engem,családom se,barátnőm is inkább hétvégén.

De én szeretek dolgozni,így nem vagyok egy átlagos fiatal srác,akinek a buli a mindene,bulizni például nem is szeretek már.

23F

2010. dec. 14. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Ha veled szeretne lenni, akkor szakítana rád időt. Én munka és egyetem mellett tudok időt szakítani a szerelmemre és a barátnőmre is.
2010. dec. 14. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez attól függ milyen mentalitású az illető ember.

Aki eléggé pörgős életet él, és hipp-hopp gyorsan lerendezi a kötelező feladatait, az tud időt szánni a randizgatásokra is. Ebben az esetben ez csak gyenge kifogás. Viszont, aki lustább lassabb természetű és szeret a dolgokon elidőzni, pl én is amikor csinálok valamit és észreveszem hogy hűűű jól eltelt az idő. :O és még csak a felénél járok a dolgaimnak. Ebben az esetben tényleg nem kifogás.

Ha a srác helyében lennék, hogy suliba járnék + mellette edzésekre is ráadásul most még vizsgaidőszak is van, plusz még család látogatás is nekem nem lenne időm még randizgatni is. Nem kifogás lenne, csak ennyi dolog mellett elmenne az idő és tuti fáradt is lennék és fáradtan nem lehet randizni.

2010. dec. 15. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!