Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már lefagyva egy nö/vagy csak egy férfi miatt?
most is le vagyok! és nem tudom mi lesz ennek a vége...
39F
20:49 -es vagyok.
van egy lány, nyolc évvel fiatalabb. az életemet adtam a kezébe. azt hittem kell neki, és tényleg szeret, mint ahogy mondja. pár alkalommal szeretkeztünk. úgy hittem, minden ok. aztán se szó, se beszéd, eldobott, mint egy cigit, amit már elszívott. mert vissza jött egy exe,aki annó megalázta, lehordta mindenek. most viszont nyal neki! és annak a lánynak ez kell!!! vissza ment hozzá!!!
és mi a legrosszabb? hát hogy ezt azzal indokolja, hogy nem akart tönkre tenni egy házasságot!
első perctől tudta, mi van, és hogy nős vagyok! nem zavarta, sőt hízelgett neki! eleinte nem nagyon akartam, hogy köztünk bármi is legyen, de elcsábított! és lett! utána meg eldobott, egy ilyen miatt.. nem értem én...
21:05, 20:56 vagyok.
Ezt a sztorit megfordítjuk és kicsit megváltoztatjuk, és olyan lesz, mintha rólam szólna, csak itt a nős férfi ment vissza a lökött nejéhez. :'(
Nekem most is ez a helyzet.Itt ülök a szobámban és töröm az agyam,hogy mit tehetnék még.Mert úgy érzem senki nem kell,csak ő.
24L
Funkyy ^^ Imádlak, Funk :)
Amúgy nem vagy egyedül, ugyanezt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!