Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
"Kész szégyen h 1 17 éves így viselkedik... "
Ezigen...A magadfajtáktól kapok hányingert! Már az is baj, ha 17 évesen nem csókolózott valaki? A helyedben inkább befognám a pofám és kussolnék!
hát nem volt jó az első csókom, 14évesen egy lépcsőházban voltunk kialudt a villany és lekapott mint a szart váratlanul. bár ez ráírható a fiatalság bolondság számlájára:)
mostani barátnőmmel ez a dolog már egészen más szintű:)
22/f
Ja, eddig is úgy tudtam, hogy szégyen vagyok, és ez a sejtés valahogy erősödni látszik...
00:06
00:06
Azon nem gondlozkodtál h összeszeded magad és ember ként próbálsz viselkedni? Azért vagy lúzer mert ezt hajtogatod. Csajok a nagydumás vicces magabiztos pasikra buknak és a kinézet annyira nem is számit de ha van akkor az előny ha nincs akkor gyújáá vazzeg.
Nekem ilyesmi gondom nem volt,hogy valami kaja íze volt vagy ilyesmi,nekem jól sikerült szerencsére ! de volt egy buliban itókáztam és mondom egye fene lekapom a csajt,nem is ellenkezett de akkorára nyitotta a száját,hogy bekapta az enyémet és a fogai belenyomódtak az ajkamba és már fájt,elléptem tőle és ennyi volt a reakcióm : - Mi a Fa*z!!??
azóta nem szól hozzám....:D
heeeeej, nem az a baj hogy 17 évesen nem csókolózott, hanem hogy itt rinyál meg sír. amikor azt kérdezték milyen volt az első csók, ez a kérdés ezek szerint NEM NEKI SZÓL, NEM KELL RÁ VÁLASZOLNI!!! ezt nehezen fogják fel sokan.
amúgy h a kérdésre:
az első oviban volt, nememlékszem igazábol. aztán meg 20 évesen, de nemvolt még semmi ilyen gázos dolog. egypár kocc :) deaz meg előfordul mindenkivel :)
Én se csókolóztam még 24F
De én még nem adtam fel ama célom hogy pápa legyek,márpedig ha összejön akkor hogy tudnám ezt utólag kimagyarázni magamnak??!!ja tényleg mit keresek egyáltalán ebben a rovatban??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!