Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 15:17
1/15 anonim válasza:
a legeslegelső? :D általános iskola 3. osztályos koromban volt :D hát nem volt rosz, de nem nyelves volt csak egy ilyen szájrapuszi féleség, a játszótéren
2/15 anonim válasza:
Nagyon jó annak ellenére hogy csúnyán szakítottunk:D Szép tavaszi napon, padon ülve.
L18
3/15 anonim válasza:
Hát sztem a szájrapuszi kedves 1. válaszoló nem csók.:DD De mondjuk nekem az jobban esett mint az 1. csók:D
4/15 anonim válasza:
1. csók, nyelves, oviban, nagycsoportos voltam. akkor még nem tudtam értékelni
de az olyan igazi az jó volt nagyon. szerettem azt a fiút
5/15 anonim válasza:
Nekem lánnyal volt az első, 14 éves lehettem. Az egyik legjobb barátnőmmel. Furcsa volt, de nem rossz. Persze utána rájöttem,hogy fiúval az igazi.:)
6/15 anonim válasza:
akkor még nem tudtam...hogy ez az,de jó volt biztos,nem emlékszem pontosan anyámnak adtam vagy faternak:p
7/15 anonim válasza:
Olyan felejthetetlen :D komplett tanári kar mellettünk 3 méterre x)
8/15 anonim válasza:
Én sokáig undorodtam a csóktól és féltem nehogy hányjak közben. :D
Mára már nincsen vele bajom, szeretem csinálni. :)
20/L
10/15 anonim válasza:
én sokáig szó szerint rettegtem tőle, azt hittem ez vmi hatalmas kihívás és nagyon el lehet rontani, és nem mertem sokáig, de egyszer részegen lesmárolt 1 jó barátnőm, kb. 16 éves lehettem, és akkor rájöttem h ebben semmi ördöngősség nincs, csak ha rosszul csinálják az összes nyál az államon köt ki :D:D azóta kifejezetten szeretek smacizni :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!