Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt meg az első csókotok?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is (:2010. aug. 23. 20:53
1/16 anonim válasza:
sehogy,sehol,senkivel...még:)
ráérek..:)
14/L
2/16 anonim válasza:
Úgy történt meg, hogy valaki megcsókolt!
Ez az 1000000. ilyen kérdés...
18/L
3/16 anonim válasza:
hát huha csak annyira emlékszem h akivel smároltam az nagyon jós csinálta és imádtam :P xD csak hát szakítottunk :S
4/16 anonim válasza:
ez előző vok és 13 voltam amikro igazán smárolzam ..:D
mert volt az oviban is xD de azt nem volt komolya xD
5/16 anonim válasza:
kicsit részegen úgyhogy nem nagyon emlékszem rá
14/l
6/16 anonim válasza:
Táborban lekapott egy 18 éves csaj. Eszméletlen volt! :D
14/F
7/16 R3al válasza:
14/l
Büszke lehet rád a család kis része ri**
8/16 anonim válasza:
randiztam egy sráccal, kellemetlenül éreztem magam mert nem volt jó vele beszélgetni sem, húzódtam meg minden. ő ezt betudta annak, hogy izgulok csak és ezért nem nézek rá, szóval lekapott. hát, fantasztikus volt...
9/16 anonim válasza:
egy táborba őrködtünk .... hogy nehhogy jöjjön vki...
és csak ő volt ott és én...
átkarolt...és megkérdezte: akarod?
errre én : persze...
és megcsókolt legalább negyed órán keresztül csókolóztunk ....szuper volt. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!