Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt meg az első csókotok?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is (:2010. aug. 23. 20:53
11/16 anonim válasza:
rámmászott egy csaj, aztán lekaptam ennyi :D
12/16 anonim válasza:
Nagymamám falujába voltunk falunapon az ottani barátaimmal. Az egyikük elmondta h tetszek neki, félrevonultunk, hogy kettesben legyünk, és kb 10-20 perc dumcsi után megtörtént az első csók.
Akkor még 14 voltam, és ez 3 hete volt. Sajna 2 hétig tartott...
15/L
13/16 anonim válasza:
üvegeztünk.
az a srác jött ki nekem akibe belevagyok zúgva.
10mp volt a feladat elkezdtük és olyan jó volt ,hogy nem hagytuk abba.csak 32mpnél (számolták). utána kimentünk beszélgetni és azóta is járunk. ez decemberben volt. 14 voltam.
most 15/L
14/16 anonim válasza:
Egy bokorban. ;)
Olyan jó volt (L) Sajna már nincs velem. :(
F/16
15/16 anonim válasza:
a számba röhögött közben.. -.- mint utólag kiderült szörnyen zavarban volt.
16/16 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 24. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!