Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nocaaa kérdése:
Mit mondjak, hogy újra találkozhassak vele? (JÓ kifogás kell! SÜRGŐŐŐŐSSSS! )
Figyelt kérdés
Múlthéten randiztam 1 sráccal,csókolóztunk,megbeszéltük,h megpróbáljuk együtt,de azóta semmi.Szükségem lenne egy jó kifogásra, amivel felhívhatom a srácot.Nem akarom,h azt higgye nyomulok v vmi és ezzel szúrjam el.Szal. lécci ne íjatok olyat,h mondd el neki h szereted,várj még,meg hasonlók.Csak 1 jó kifogás kéne.Olyasmikre gondoltam,h vmit el kérek tőle,amit személyesen kéne odaadnia, v vmit nála hagytam(mivel nála voltunk),kiesett a zsebemből és most keresem(csak mi az amit 1 hét után keresel,és most lesz csak fontos!!!FŐKÉNT ERRE KÉNE VÁLASZ!!!),vmiben segítséget kérni tőle,de miben????v vmi....a lényeg h találkozni kelljen hozzá,minél előbb és biztos legyen,h emiatt találkozik is velem!!!!NAGYON FONTOS!!!!AZONNALI SEGÍTSÉG KÉNE!!!Előre is köszi!!!2010. dec. 9. 15:18
1/9 anonim válasza:
szerintem mondd meg hogy tényleg miért szeretnél vele ujra találkozni.. :) ha szereted,sztem mondd meg neki az igazat :)
2/9 A kérdező kommentje:
De most épp ez a lényeg, hogy nem akarom ezt mondani!!! Csak 1 jó kifogás kéne!!! Lécci egy jó indokot mondjatok!!!!Olyasmiket mint amire gondoltam..Bármilyen jó kifogás megfelel,ami biztossá teszi,h talizzunk!!Mégegyszer ELŐRE IS KÖSZI!!!;)
2010. dec. 9. 15:25
3/9 anonim válasza:
talán tok vmit de ehhez kell néhány infó:D
csak csókolóztatok vagy le is feküdtetek vagy mi volt pontosan?
4/9 anonim válasza:
valami közös ismerős tel.számát kérd el, mondd hogy véletlen kitörölted a telódból... jaa, boccs most látom, hogy olyan indok kell, amivel be tudsz jutni Hozzá. Hát.. kérdezd meg nem maradt e ott egy cetlire felírt telószám,amit elhagytál, mert Neked az baromi fontos lenne most, és azonnal át kell menned megkeresni! És csinálj úgy, mintha emlékeznél rá, hogy ki is vetted a zsebedből.
5/9 A kérdező kommentje:
Csak csókolóztunk! Köszi az eddigi segítségeket!!!;)Várom a további ötleteket is!:$;)
2010. dec. 9. 15:36
6/9 anonim válasza:
Ha még várod a többi választ is, akkor baromira nem sürgős a dolog!
7/9 A kérdező kommentje:
Annyira sürgős,h 1-2 órán belül kéne!!És azért várok még 1-2 választ,h a számomra legmegfelelőbbet használjam. Mégegyszer köszi annak aki már segített!!!A cetlis dolog nagyon jó ötlet! ;)
2010. dec. 9. 15:44
8/9 anonim válasza:
Attól, hogy valami kifogással találkoztok, még nem fog történni semmi. Ha eddig nem keresett, akkor nem akar tőled semmit, bármit beszéltetek meg. Ez van.
9/9 anonim válasza:
Egy valamit meg kell tanulnod. Egy pasi azért nem hív fel, mert nem akar felhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!