Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fiúm eltilt az exemtől, mert állati féltékeny. Hogyan vegyem rá, hogy találkozhassak vele?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 00:35
1/8 anonim válasza:
Érzel valamit az exed iránt?
Miért is olyan fontos hogy talizhass vele?
2/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy érzek, de nem úgy ahogyan gondolod :)
Egyik legjobb barátom, fiúk közt tényleg a legjobb és már rég nincs köztünk semmi.
2009. júl. 11. 00:59
3/8 anonim válasza:
Nem egészséges dolog az exszel találkozgatni, mindenki féltékeny lenne, aki kicsit is szeret.
4/8 anonim válasza:
Mi az hogy eltilt? Nem vagy te a tulajdona. Találkozz az exeddel úgy hogy ott a barátod is, akkor már csak nem lehet gondja vele. Aztán hozzászokik idővel ha látja semmi oka féltékenykedni.
5/8 anonim válasza:
Találkozz csak vele. Menj vele fel szobára. Ha megteszed, a barátodnak remélem lesz annyi vér a pucájában, hogy úgy kírúgjon, hogy a lábad sem éri a földet. Aztán tiporhatsz az exedhez, idióta liba.
6/8 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval, hiszen az exednek már semmi köze nincs hozzád. De mivel már volt köze hozzád ezért bármikor ujra fellángolhat, és igy a barátod huzza a rövidebbet aki viszont tényleg szeretett. hagyd az exedet a f*szba
7/8 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de én is engedem neki ( mondjuk az úgy volt, hogy meg se kérdezett, hogy találkozhat-e vele, de nem baj, megbízom benne...) ezek után én miért ne? Nem volt sok köztünk egy két csók és rájöttünk, hogy hülyeség lenne feláldozni a barátságunkat, ráadásul éns e kettesben gondoltam, hanem vele és más barátainkkal összejönni.
2009. júl. 11. 13:22
8/8 anonim válasza:
Mert ne. Törődj bele, és ne találkozz vele. Vagy szakíts a pároddal. De semmiképpen se játszd tovább a h*lye tyúkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!