Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek felé? Milyen témákkal lehet ezeket kideríteni?
Az a helyzet, hogy van egy lány, akivel egy osztályba járok, és mostanában megtetszett nekem, bár nem olyan akivel hosszútávra terveznék, de ki tudja mi alakulna ki belőle. Egy ideje elég jóban vagyunk, beszélgetünk meg msn en is szinte naponta írunk egymásnak. Volt már barátnőm előtte most mégsem tudom hogy tegyem meg az első lépést, úgy, hogy ne legyen túl nyomulós meg tolakodó. Lehet, hogy azért van bennem ez, mert osztálytárs, meg az életvitele nem is olyan amilyet én elképzeltem magamnak, valamiért mégis tetszik. Szeretném megkérdezni, milyen ötleteitek vannak arra, hogy lazán kiderítsem, hogy én is bejövök-e neki? meg hogy szívesen eljönne-e velem valahova suli után. Így egyből elhívni nem akarom, csak ha valami kis jelét érezném hogy szeretné. Szóval, milyen témákkal lehet nagyjából ezeket kitapintani a lányoknál?
Normális válaszokat kérnék! és nagyon köszönöm!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!