Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha annyira ronda vagyok, hogy egy lány sem akar velem járni és beszélgetni sem?
Figyelj. Én kicsit elcseszett vagyok. A fogaim kicsit sárgák (mosom őket normálisan,nem attól sárgák),nem vagyok ápolatlan,kicsit mackósabb testalkatom van. Annyi a lényeg,hogy valahogy egy lány úgy fogta föl,hogy tetszik nekem,és mondta,hogy nem akar többet barátságnál. (bár kitudja akkor mit gondolt...) A lényeg,hogy kb. 1 hónapot beszélgettünk. És valahogy megtetszettem neki.:D Nekem nincs hű de jó dumám,de sikerült. Ez a lényeg. Egy kicsit tudj dumálni,meg mutasd mindig a legjobb oldalad.:D
Az olyan csajoknak akik nem csak a külsőt nézik ez bejön...
Kedves 09:08-as.
22:40-es vagyok. Nem csak ennyi a probléma. Sárgák a fogaim,csálén is állnak,alkalmi szemüveges vagyok,mondom mackós testalkatom van,tehát nem vagyok kis darab,stb. Fejem az szerintem borzalmas... És valahogy sose tudom elhinni,hogy akár csak egy lánynak is tetszhetnék. Önértékelési problémáim vannak. Látod,volt barátnőm(igen,volt...),de még ez sem győzött meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!