Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van aki jelenleg társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki jelenleg társkeresőn ismerkedik? Eredmény van? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 16:25
 1/6 Funktasztikus ***** válasza:
nem..nincs semmi...10en felül F
2010. dec. 6. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Négy hónap alatt sikerült meghúzni három negyven körüli nőt. Csak másodlagosan használva, tehát többnyire ez idő alatt is élőben ismerkedtem első sorban.
2010. dec. 6. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mostani barátomat is ott ismertem meg ennek már lassan 1 éve:) és a volt barátomat is vele 4 hónapig tartott.
2010. dec. 6. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

2 borzasztó randi és 1 levelezőtárs három hónap alatt.

Rengeteg megválaszolatlan levél, néhány abba maradt levelezés.

Úgy tapasztaltam, hogy a lányok többsége beteg. Azt hiszik, hogy szerelmes levelet kaptak, pedig csak szimpatikusak és meg szeretném ismerni őket. Ők nem ismerkedni akarnak, hanem azonnal szerelembe esni. De leginkább úgy érzem, hogy nem társkeresés a céljuk, hanem csak az egojuk építés. Dobták őket és bizonyítékot gyűjtenek, hogy jó nők. Mostanában egész korrekt elutasításokat kapok. Tehát a kép nem tetszik. A kedvenc képemmel (szerintem jó hangulata van) semmit nem értem el. Kép nélkül vagy másik képpel sokkal sikeresebb vagyok.

34/F

2010. dec. 7. 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak. Valóban igazad van, sokan csak ezért vannak fent társkeresőn. Én nem régóta vagyok ismét fent, de annyira nem gáz a tapasztalat. Sztem minden hozzáállás kérdése. 28L
2010. dec. 7. 12:43
 6/6 anonim válasza:
nekem volt :) elég régóta beszélünk.találkozztunk már.de legyél benne biztos hogy nem csak át bassz. mert egy-két haveromnál már volt ilyen
2010. dec. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!