Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondta el hogyha megigerte hogy nem mondja senkinek?
Megmondtam az egyik fiunak hogy tetszik, o meg megigerte hogy nem mondja senkinek es ra ket orara ir nekem msn-en egy uzenetet hogy ne haragudjak de nem birta ki hogy ne mondja el... Miert mondta el? Tanacsot kert vagy csak jot akartak kacagni rajtam...
17/L a fiu 18
Mit mondott el?
Amúgy nem mindegy, hogy hogyan mondta el: ha névvel, akkor büdös bunkó és ne bízz rá titkokat. Ha név nélkül, akkor lehetséges, hogy tényleg csak tanácsot vagy véleményt kért.
Sztem attól függ h kinek mondta és hogy viselkedik veled.
Mert ha pl.a legjobb barátjának mondta csak el és nem röhög meg ilyenek mikor veled és a haverjaival van egyszerre akkor sztem csak tanácsot kért tőle =)
nekem ha egy fiú pl szerelmet vallana és megkérne hogy ne mondjam el seninek énsem bírnám ki hogy ne modjam el legjobb barátnőmnek :ss
szóval reménykedek hogy tőlem nemfognak ilyet kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!