Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kövér vagyok? ( Adatok lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér vagyok? ( Adatok lent )

Figyelt kérdés

172 cm

57 kg

derék : 69 cm

csípő : 87 cm

mell : 89 cm

2010. dec. 5. 21:28
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A mellméretről nem tehetünk :) Nem fogom magamat szilikonoztatni, csak mert kicsi a mellem. Ettől függetlenül igazi nőnek tartom magam (és a párom is).
2010. dec. 8. 11:03
 32/34 anonim ***** válasza:

nem kövér vagy, hanem hülye.

én lennék egyszer ilyen... :D

2010. dec. 8. 19:31
 33/34 anonim ***** válasza:
Ha kicsit gömbölyödik a hasad és azért beszélted tele a felyed baromságokkal ne hallgass magadra! :D
2010. dec. 8. 19:53
 34/34 Elektra2006 válasza:

Az alábbi adatokból nem sok minden derül ki.

Hiszen ez nem a derékméretedtől függ, hanem attól, hogy mit kezdessz az adottságiaddal.

Egy nő, nem attól szép, hogy már szinte kórosan sovány, vagy éppen 20 kilóval nehezebb.

Tudni kell alkalmazni az "ápol és eltakar" trükköt, elfogadni, valamit szeretni saját magadat..és mosolyogni.

ennyi(:

2010. dec. 8. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!