Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok? ( Adatok lent )
Figyelt kérdés
172 cm
57 kg
derék : 69 cm
csípő : 87 cm
mell : 89 cm
2010. dec. 5. 21:28
12/34 A kérdező kommentje:
igen,mondták már,hogy kövér vagyok :/
2010. dec. 5. 22:33
13/34 anonim válasza:
egyáltalán nemvagy kövér, sőt a lábaid nagyon is szépek !
17 /L
14/34 anonim válasza:
Balettozol vagy modellkedsz? mert akkor minősülhetsz kövérnek kb. csak... Én is így nézek ki, és minden vagyok, de kövér biztos nem:P De nem is hiszem, hogy komolyan kérdezed, kamu vagy, anyukám:P
15/34 anonim válasza:
attol fugg mi akarsz lenni, vagy mihez hasonlitod magad... egy mai "modellhez" kepest hajas diszno vagy, egy nohoz kepest tokeletes:P
16/34 anonim válasza:
Vastagnak tűnnek a karjaid, meg egy kicsit a lábaid is, bikinis kép jobb lett volna.
172centihez meg minek magassarkú?
Nagyon el van tolva balansz úgy látom.
20f
17/34 anonim válasza:
Inkább sovány vagy, mint kövér. Amúgy minden nő kövérnek tartja magát, kivéve aki tényleg az :) Szal ha felmerül benned h kövér vagy, akkor már biztos h nem vagy az :)
18/34 anonim válasza:
Szerintem is inkább sovány vagy, melleid is szépek:)
Van pasid?
19/34 anonim válasza:
Így kép alapján még inkább rendben vagy, tökéletes az alakod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!