Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves fiu 11 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiu 11 éves lány. Nagyon gázos de. Lent?

Figyelt kérdés

Egyszerüen teljesen belé vagyok habarodva..Amikor megismertem azt hittem hogy 13-14 éves,és mikor kiderült hogy 11 ledöbbentem..Nagyon szeretem.Meghalnék érte.De még csak 11 éves (nemsoká 12)..De még fejlettebb mint pár osztálytársam..Mit csináljak?Én februárba már 15 vagyok ..

Persze nem akarok vele dugni vagy ilyesmi,én csak szeretni szeretném öt :):(

2010. dec. 4. 00:59
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
értem.köszi midnenkinek a hosszászólást..hát igen,szülei nem is merültek fel =(
2010. dec. 4. 21:23
 32/35 anonim ***** válasza:

Hát igen... Apukának szerintem lenne hozzá 1-2 szava :S meg anyukának is... nem akarok ellenetek beszélni... ha szüleinek is okés meg nektek is akkor nem parás a dolog próbáljátok meg... viszont azért abba gondolj bele, hogy mennél bemutatni haverjaidnak... na az milyen lenne. lehet hogy nem érdekelnek... de hát akkor is... és a te szüleid mit szólnának hozzá??

Figyelj... őszintén... szerintem ő még kislány hozzád... :( úgy nagyon nem tudnátok semmi olyat csinálni együtt. max megfogod a kezét meg ölelgeted... de a csókba szerintem ő se menne bele. :S

amúgy... nem igazán jön képbe... de ti hol laktok?? ( mármint... pest pécs stb.)

Előző voltam :)

2010. dec. 5. 14:18
 33/35 A kérdező kommentje:

Uccsó pesten:D.

Csókba lazán belemenne ölelgetés meg kézfogás alap.Télleg nagyon érett,lazán 13-4nek néznétek ti is.Olyan mint egy 13-14 éves kivül belül.Hát én szüleim(inkább szülöm mert apám..)nemhiszem h örülnének.Övéi.. hát nemtudom..

Köszi a hozzászólást!

2010. dec. 6. 01:02
 34/35 anonim válasza:
Na, mi a helyzet most? :)
2012. jún. 10. 15:33
 35/35 anonim válasza:
Na, mizus?😉
2020. dec. 7. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!