Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is úgy, hogy írd le mit szeretnél.

Petranova

2009. jan. 17. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:

uh, bocs a hiányos kérdésért, nem direkt volt. na szval, van egy lány, (még soha az életembe nem láttam) és a nagy rohanásba beszéltem vele pár szót. a neve már megvan. rá szeretnék kereseni neten, elhívni csak nemtom hogy mit írjak neki.

Ötlet? Köszi f/16

2009. jan. 17. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Húha...nehéz kérdés...először is jó lenne egy "véletlenhez hasonló" találkozás...ha megint meglátod...esetleg kicsit nyomozhatnál hogy milyen programokra jár, és egyszercsak felbukkanhatsz te is...mert ha úgy idegenként írsz neki hogy "Helló! Én vagyok az az idegen, akivel pár szót beszéltél..." Hát lehet hogy kicsit megilyed...de ki tudja...

Így elsőre semmiképp se légy rámenős...valamiért a fiúk szeretik azt hinn, hogy ez annyira imponál...persze mindenkinek már tetszik...ha megismerted a lányt, lehet hogy ő neki a rámenős fiúk tetszenek, de elöszőr csak lassan...fontos, hogy a lány ne érezzen valami beteg netenismerkedő hülyének, de a legfontosabb: Figyelj arra, hogy a lány ne érezze úgy, hogy csak szexre hajtassz!

Ami még fontos: Ne érezze úgy, hogy csak a külseje fogott meg benne!, Hisz az először nagyon hízelgő...de stresszt is okozhat, hogy "Mi van ha a fiúnak nem tetszik a személyiségem?" Azonkívül egy lány se öröl, ha csak egy szép dísztárgynak nézik...a személyiségét is szeressék!:)

2009. jan. 17. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!