Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy lányon fogszabályzó van? Kevesebb esélye lenne?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam fogszabályzót a fenti fogsoromra mert az egyik fogam nagyon fent volt. Nagyon féllek hoyg mostantól kevesebb esélyem lesz a fiúknál. Ti mit gondoltok erröl?2010. dec. 3. 16:42
41/51 A kérdező kommentje:
Uhhhhhhhhhhhhhhh, megnyugtató válsz! :D
2011. jan. 8. 19:21
43/51 anonim válasza:
Nálam nemhogy kevesebb: több esélye lenne!
44/51 anonim válasza:
Inkább legyen fogszabályzós, mint olyan, akinek összevissza vannak a fogai.(+ akin van úgy se tehet róla...)
45/51 anonim válasza:
hali! nekem kb egy éve tették fel fogszabályzót, előtte kicsit furán álltak a fogaim, és felül nekem is fent volt nagyon ez egyik fogam. de nem bánom hogy fent van, mert most egy olyan szuper sráccal vagyok együtt majd egy éve, akinek előtte nem nagyon tetszettem =) szóval ne aggódj, az csak azt jelzi hogy adsz magadra ;)
46/51 anonim válasza:
bocs, elírtam nem egy hanem másfél éve van fent :)
47/51 anonim válasza:
olyan nincs hogy szlovákia... ahogy mondani szokták kitalált ország! felvidék van ;)
48/51 anonim válasza:
3 éve van fogszabim, és 3 év alatt 4 barátom volt. Igaz, az én felméréseim nem reprezentatívak, de annyit bizonyára elmondhatok, hogy a fiúk előnyben részesítik a fogszabályzós lányokat, a fogszabályzó nélküli lányoktól.
Szóval, csak nézz előre és mosolyogj!
16/L
49/51 anonim válasza:
Fel lehet fogni akár a fogak ékszereként is!
Van aki meg fogpiercinget használ...!
24/N
50/51 anonim válasza:
Nekem is volt fogszabályzóm..:)elsőnek nagyon furcsa volt de megszoktam és levevés után sokkal szebbek a fogaim azóta fogpiercinget is használok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!