Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy lányon fogszabályzó van? Kevesebb esélye lenne?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam fogszabályzót a fenti fogsoromra mert az egyik fogam nagyon fent volt. Nagyon féllek hoyg mostantól kevesebb esélyem lesz a fiúknál. Ti mit gondoltok erröl?2010. dec. 3. 16:42
11/51 anonim válasza:
ugyanúgy nem zavar mint a szemüveg. Ha van, van. Attól még nem változik meg a viselője. Ugyanolyan szép marad. meg amugy is, nem örök. F
12/51 A kérdező kommentje:
Hát igazatok, lehet! :) Egy kicsit jobban érzem magam hoyg egyetlen negatív válasz sem érkezett! :) Köszi! :)
2010. dec. 3. 17:07
13/51 anonim válasza:
Ha még mindig bizonytalan vagy,akkor elhívlak randizni! :)
14/51 A kérdező kommentje:
Ó! Ilyen sziveséget nemkérhetek töled! :) AM meg bocsi de már megvan a kiszemelt és azét tettem fel a kérdést, hoyg nemhoyg ordítva fog meneküli elölem! :D
2010. dec. 3. 17:18
15/51 anonim válasza:
És honnan tudod,hogy nem vagyok a kiszemelt?Névtelen az oldal...:D
16/51 A kérdező kommentje:
Magyrországon lax? :P
2010. dec. 3. 17:23
17/51 FFDP válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy én vagyok a kiszemelt. És szerintem jól áll neked a fogszabályzó és a hajad is jobb mióta a fodrásznál voltál :)
18/51 A kérdező kommentje:
Ismételten: Magarországon laksz?
2010. dec. 3. 17:26
19/51 anonim válasza:
85%-os szállj le a csajomról! :)
Amúgy igen.Magyarországon lakok,de érted még a világvégére is elmegyek!
Na viccet félre téve,nem itt akarok becsajozni.Te pedig egyáltalán ne aggódj emiatt.A fogszabályzó tényleg nem mérvadó egy fiú szemében! :)
20/51 A kérdező kommentje:
Ó! Hát igen köszönöm! :) Én sem itt szeretnék bepasizni és látod, én Szlovakián élek ! :P
2010. dec. 3. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!