Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha egy lányon fogszabályzó van? Kevesebb esélye lenne?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam fogszabályzót a fenti fogsoromra mert az egyik fogam nagyon fent volt. Nagyon féllek hoyg mostantól kevesebb esélyem lesz a fiúknál. Ti mit gondoltok erröl?2010. dec. 3. 16:42
32/51 A kérdező kommentje:
DE te (TI!) is engem! :D
2010. dec. 3. 17:52
33/51 anonim válasza:
Ugyan mivel? Nem írtam semmi olyant... :)
35/51 anonim válasza:
Domokos fanninak is van, mégis aranyos kiscsaj :)
36/51 A kérdező kommentje:
OK Akkor jó! :)
2010. dec. 29. 18:12
37/51 anonim válasza:
nekem is fog kelleni, s nekem is vannaak ilyen félelmeim...és szemcsit is nemrég kaptam, és félek hogy ugy fogok kinézni, mint Betti a csunya lány:-S
38/51 anonim válasza:
Nem gáz nyugi :) énis Szlovákiaból irok :D
39/51 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Am csak kiváncsiságból? Hol lax szlovákián belül és hány éves vagy? :P
2011. jan. 8. 19:14
40/51 anonim válasza:
Általában nem zavar, viszont van egy lány, akinek a mosolyától kb. hánytam. De most levették és így se jobb. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!