Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy 14 évesen "bele vagyok esve" egy 38 éves híres emberbe?
Hát...nemtudom.Én utoljára kb 8 éves koromban voltam oda talán Damian Marley-ért :)
Azért így 14 évesen jobban érdekelnek a hús vér pasik.Nem mondom,hogy egy híres ember nem hús vér pasi,de...ha úgy vesszük nem az,hiszen semmi esélyed,hogy hozzáérj,vagy beszélgess vele.Inkább keress magadnak valakit,aztán nem foglalkozol ilyenekkel :)
Szerintem azért vagy szerelmes egy sztárba, mert nincs olyan a környezetedben, aki megfogott volna. A rajongás azért is jó, mert magadban kiszínezheted a személyt, nem kell vele naponta nehézségeket megoldani - mint egy hagyományos párkapcsolatban. Szerintem, ha találsz egy srácot, akibe fülig beleszeretsz - már alább fog hagyni a rajongás, vagy legalább is normális mértéket ölt.
Egyébként semmi baj nincs azzal, ha imádunk egy sztárt, ha jó érzéssel tölt el, akkor miért ne?
én 15 évesen már vagy 3 éve egy 40 éves pasiba vagyok belezúgva :$ (igaz ő 10 évet le tagadhatna) am naon sok korombeli szereti
A Hooligans Ördög "Csipa" Tiborjáról van szó :) nagyon cuki pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!