Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/lányok! Nagyon extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Nagyon extrém vagyok ha azt mondom, hogy a 17-20 éves fiúk jönnek be leginkább? 22/L

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 22:09
1 2 3
 11/24 The Dark Princess válasza:
Szerintem sem gáz.....amúgy meg ha szeretitek egymást ,nem számit a korkülömbség...
2010. dec. 8. 14:09
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Az egyik osztalytarsam 19 eves a volt fiuja 16.Az elejen nagy szerelem volt aztan a csaj kezdte eszre venni h a fiuja szukebb gatyakban jar mint o es ha kimennek bulizni es ki akartak kezdeni vele a fiuja nem nezet oda hogy ne keveredjen bajba.Most nem azt mondom h minden 16 eves ilyen de a fiuk kesobben ernek mint a lanyok.Szerintem ebbol csak kudarc lehet.
2010. dec. 9. 14:45
 13/24 FFDP ***** válasza:
ma 14:45 17 éves vagyok. Tavaly volt egy 22 éves barátnőm és nem azért, de én voltam az érettebb. És nem, hogy nem engedtem meg, hogy más kikezdjen, de nem egyszer verekedésbe is keveredtem miatta. A gyávaság nem korfüggő.
2010. dec. 9. 14:51
 14/24 anonim ***** válasza:

Arrgh! Annyira extrém vagy, hogy olimpiai számot kellene belőled nyitni!

Csók!

2010. dec. 9. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem az idősebb csajok jönnek be. 16 vagyok bnőm 17 de nekem 20 is beleférne.
2010. dec. 11. 22:31
 16/24 anonim ***** válasza:
14:51 - Gratulálok, ha azért marad veled valaki, mert levered aki a közelébe megy. Verekedni akkor kell ha megtámadnak, vagy ha a barátnőd támadják meg. Ha kikezdenek vele, akkor rajta a sor, hogy határozottan elküldje a csávót.
2010. dec. 14. 12:33
 17/24 FFDP ***** válasza:
ma 12:33 Nem úgy értettem. Hanem, hogy nem csak, hogy nem voltam olyan gyáva, hogy ne engedjem, hogy ki kezdjenek vele szóban, hanem attól se fostam, hogy amikor amikor egy másik esetben bántották, megvédtem.
2010. dec. 14. 15:24
 18/24 anonim válasza:

Kedves kérdező! Lehet, hogy már kicsit késői a válasz, de belefér szerintem :). Ez nem extrém és vad és stb. Ha egy nálad fiatalabbal érzed magad jól uzsgyi, ha idősebbel akkor vele, de egy kis határt azért tartsunk be. A szerelem soha nem korhoz kötött és remélem nem is lesz az. Ez a te döntésed és ha valakinek nem tetszik az fusson három kört.

17/F

2010. dec. 17. 16:49
 19/24 A kérdező kommentje:
16:49 köszi, hogy válaszoltál, de akkor te is úgy gondolod, hogy mondjuk 4-5 év korkülönbség még nem olyan durva ugye? Én amúgy mindig az olyan lányokon tudok megdöbbenni, akik mondjuk 20 évesen 40 évesekkel "járnak". Na az aztán elég vad.. szerintem.
2010. dec. 17. 17:22
 20/24 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond. Az a jó, hogy léteznek olyan lányok mint Te, kérdező. :) ☻

17/f

2010. dec. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!