Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két hónapja (nem rendszeresen)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónapja (nem rendszeresen) találkozgattunk, ma volt az első randink, viszont nem éreztem bizsergést. Jó lesz ez így?

Figyelt kérdés

Nem történt semmi extra, csak megfogta a kezem, átkarolt, játékosan hozzám-h hozzám ért, néha pedig a nyakamat puszilgatta. Azzal tisztában vagyok hogy nem vagyok még szerelmes, de semmilyen bizsergést sem éreztem eddig.

Ez mennyire van rendben ennyi idő után? Lehet, hogy majd később "jön meg az étvágyam?" Egyébként még nem volt barátom, zárkozott vagyok...ez is közre játszik.

Szakítsak vele 1 nap után vagy hagyjak időt magamnak? Ő már többet érez mint barátságot.

L/19

2010. dec. 2. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmmel voltam ugyanígy és én dobtam! Nem bántam meg, hiszen több időm van munkára és a tanulásra.

22f

2010. dec. 2. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nálam is így kezdődőtt ezelőt 10 hónappal...mára már nem tudom mihez kezdenék nélküle..pedig már le is mondtam arról, hogy szeretni fogom öt valaha szerelemmel..tudta is sose csaptam be, hogy nem szerelmet érzek. Olyan 3-4. hó környékén fordult a dolog..elment egy hétre nyaralni és olyan mértékbe hiányzot h elviselhetetlen volt aztán szépen észre vettem magamon h egyre több időt akarok vele lenni, hiányzik és rajta jár mindig az agyam. Nem volt szerelem első látásra ez tény, de mostanra nagyon beért:)
2010. dec. 2. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Tehát csúnya. Mondd meg neki, h nem tetszik, ne hülyítsd!
2010. dec. 2. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér...
2010. dec. 2. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Lehet, hogy leszbikus vagy, sebaj gyere majd én puszilgatlak :DDD

16/L

2010. dec. 2. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Megesett velem is ez, alig 1 hétig bírtam, és nagyon sajnáltam, hogy nem dobtam már az első randi után. Szerintem kukába vele! Ne vesztegesd rá az idődet. :)
2010. dec. 2. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik bizsergés...Ezt csak úgy mondja az ember átvitt értelemben és remélem Te is így gondolod... ;)

Ha 19 évesen nincs benned semmilyen vágy akkor, amikor az első pasasnak hagyod, hogy csókolgassa a nyakadat, akkor vonulj zárdába...

Szerintem először is magadban kellene tisztázni, hogy vajon Te mit szeretnél ettől a fiútól... Ha semmit, akkor várj tovább, hátha a mesebeli herceg a fehér lovon betoppan az életedbe...

De egy szónak is száz a vége... Keress magadnak mást!!! De ne várd, hogy bárkinél is bármilyen bizsergést fogsz érezni... Nincs bizsergés... Maszturbálj és akkor megtudod milyen az orgazmus és szorozd fel 10x amikor egy pasas juttat el odáig...Na az bizsergés lesz...

2010. dec. 2. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első randi arról dönt, hogy tetszik-e, avagy sem. Ha tetszik, de semmi több, akkor miért dobnád, ha még nem is ismered? Ha pedig nem tetszik, akkor minek csókolgattad?
2010. dec. 2. 21:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem csókolgattam kedves Utolsó! Olvass csak vissza..
2010. dec. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!