Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hülyítik sokszor a pasik a csajokat? Túlságosan unatkoznak? :D
Figyelt kérdés
Van 1 srác az osztályomban...tavaly tök jókat beszélgettünk, mikor suli előtt összefutottunk, szemeztünk, és tett apró célzásokat...aztán jött a nyári szünet, és mikor újra suli lett, nem is beszélgettünk. Egyáltalán nem foglalkozott velem, rám se nézett.
Most pár napja meg újra kezdi előlről.
Volt 1 b.nője, akivel tavaly szakított, és megtudta, h a csajnak még mindig bejön, de nem nagyon beszél vele.
Én már nem tok kiigazodni a srácon.
2010. dec. 1. 20:42
1/8 anonim válasza:
ezt én is kérdezhetném, hogy ti miért hülyítetek.....
2/8 anonim válasza:
Hát nemtudom a választ én sem. Szerintem te vag ykéznél neki. Nýariszünetben volt dolga meg minden. De most megint itt a suli és most nincs.... Hát... Szal....Nemtom! :D Szerintem Kérdezd meg öt vagy hagyd a fenébe!
3/8 anonim válasza:
a fiúk már csak ilyenek.. szerintem kérdezd meg , hogy mire véld a viselkedését..én ezt tenném..
4/8 A kérdező kommentje:
ja, csak én tipikusan félénk nyuszka csaj vok:D
2010. dec. 1. 20:50
5/8 anonim válasza:
a kérdés, hogy a lányok miért hagyják, hogy hülyítsék őket?:D
lányvoltam, aha:)
6/8 anonim válasza:
És a lányok miért szórakoznak a fiúk érzéseivel?
--Hasonó szintű kérdés.. -.-"
7/8 anonim válasza:
Miért hülyítik sokszor a csajok a pasikat? Túlságosan unatkoznak? :D
8/8 anonim válasza:
De én akkor is Petiék WC-jet akarom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!