Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Nagyon bepánikoltam. Elfog hagyni?

Figyelt kérdés

Átjöött hozzánk egyik haverom és ránkjött a kanosság...barátnőm nem volt otthon kipróbáltuk mien a szopás...és pont akkor jöt meg barátnőm és nyitotta ránk az ajtót amikor a számban volt a haveromnak a ...

ezt hogy magyarázzam meg a bnőmnek?:-O

léccives segisetek

2010. dec. 1. 18:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Ezt megszoptad. Szó szerint. Én nem vennélek vissza. Gusztustalan, és akárhogy is vesszük, megcsalás. Tökmindegy, hogy fiúval, vagy lánnyal csinálod. Ennyi erővel mi a garancia arra, hogy ha később úgy hozza kedved, hogy akkor akarsz szexelni, amikor a barátnőd nincs ott, akkor mit csinálsz? Jó lesz az is, aki éppen ott van, mert csak kipróbálod?
2010. dec. 1. 19:18
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem! Többet nem próbáűlnám ki semmiképp se .Mert ugye nem is teccett... szerencse hogy meg nem jött ki a haveromnak. akk még szarabb lett volna... és esélyem se lenne a viszafogadásra.
2010. dec. 1. 19:23
 23/28 anonim ***** válasza:

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Szerintem semmi esélyed, soha nem fog megbocsátani, legalább is remélem.

De tudod minden f*sznak más az íze, lehet hogy amit te szoptál az épp, az 5 perccel ezelőtti anál kalandod miatt volt szar. Azt javaslom próbálj ki minél többet, ja és NE FOGAZZ! xD

2010. dec. 1. 20:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy megcsaltad, és nem az, hogy ebben ki volt a partnered vagy hogy ő milyen nemű. Bár ez talán egy kicsit megalázóbb, bár nem tudom, még nem volt részem semmilyen megcsalásban. Szóval nem a buzulós (bocs) részt kell kimagyarázni leginkább, hanem a megcsalásért bocsánatot kérni.

22/l

2010. dec. 1. 20:45
 25/28 AfroAmerikai ***** válasza:
Először is: FÚJ! Másodszor ha én lány lennék és ilyen helyzet adódna (a gondolattól is hánynom kell) tuti nem fogadnálak vissza... És azt ajánlom sürgősen bújj el valahova, és szégyelld magad.
2010. dec. 1. 21:22
 26/28 AfroAmerikai ***** válasza:
De amúgy is, hogy lehet ilyet kipróbálni???? Nem tudom felfogni... Ha rámjön a kanosság és nincs itt a nejem, akkor berakok valami filmet és elintézem magamnak a dolgot, de előbb kötném fel magam, mint ilyet tenni...
2010. dec. 1. 21:24
 27/28 A kérdező kommentje:

21 vagyok és ugye egyszerélünk gondoltuk. Meg ugye senkinek se kell tudni róla de végülis nagyon megszivtuk:(

Az az igazság volt bennünk egy kis pia igy nem volt nehéz belemenni. :S

2010. dec. 2. 15:53
 28/28 anonim ***** válasza:

19/L

Hát figyi, alapból megcsalás. Tehát én már dobtalak volna, szó nélkül.

2. pasival miközben MI járunk... "kicsit" ledöbbentem volna.

Még ha sikerül neki elmagyaráznod, hogy csak kíváncsi voltál, akkor is bukta, nem számít semmit, mert megcsaltad.

A kép vszeg jól beleégett a fejébe,én tuti nem bírnám kiverni...

Jah am én szeretem a yaoit, meg szopni is szeretek - de ez egy másik kérdés mert én lány vagyok.

2010. dec. 22. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!