Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e ilyen lány?
Olyan lányt szeretnék, aki:
-Nem festi a haját
-Nem dohányzik, nem vagy csak minimális mennyiségű alkoholt fogyaszt
-Utálja a Twilightot
-Nem pénzmániás
-Érzelmes
-Elfogadja a művészi hajlamaimat
-Nem szűk látókörű
-Gyerekes viselkedésű.
Ennél lejjebb már nem nagyon tudom adni, már a szép külsőről is lemondtam. :(
19/f
Én rám mindegyik igaz.
Természetes hajszínem van ,soha az életben nem próbáltam és nem is akarom még kipróbálni se a dohányzást (attól egyenesen kiver a víz ha látom hogy csomóan a csikket az utcára dobják..)
Az alkohol ízét valahogy nem kedvelem, szóval inni nem igazán szoktam
A Twilight-ot addig tűrtem amíg nem kezdett el kitörni a Robert Pattinson vagy ki a fene láz...már nagyon unom , hogy minden lány odáig van érte és a fél világ már csak a vámpírok körül forog...(én már csak mosolygok ha erről van szó)
A pénz számomra egyenlő azzal hogy magam köré tudjak(majd a jövőben)egy tűrhető életteret biztosítani És szeretek a szüleimtől néha kérni némi kis zsebpénzt ha pl ruhát akarok venni magamnak(persze nem mániákusan)A pénz számomra egy szép életre egy kis biztosítás:) A pasitól soha nem várnám el hogy pénzes legyen.Ez eszembe se jut
Nagyon érzelmes vagyok...szeretem a romantikus dolgokat..(ne a nyálas csöpögős holmikra gondolj)Könnyen elérzékenyülök..Át tudom érezni mások baját és segíteni is akarok nekik...én kifejezetten szeretek segíteni az embereken...
Szeretek festeni,rajzolni,-művészkedni ha erre gondolsz
Nem mondom meg melyik suliba járok-de egy jó képzőművészeti iskoláról van szó
Álmodozós művészies természet vagyok.Szeretem a szépet és a jó zenéket is.
A látóköröm...Ha tanulásról van szó muszálynak tekintem.Nem szeretek de kell.3-4 jegyeket kapok általában.Sok minden érdekel, a könyveket sem utasítom vissza csak ízlésemhez illőt adjanak.
Szerintem én olyan kedvesen gyerekes típus vagyok...
17 vagyok de még mindig plüssökkel alszöm csak mert olyan aranyosak..:)
A szobám eléggé vidám kinézetű, tele olyan holmikkal is amit gyerekként szerettem(bár én még mindig gyereknek tartom magam-nem lettem hirtelen felnőtt csak egy évszám miatt)Néha teszek fel butácska kérdéseket de nem durván...
Szóval..nos..nem akarom tovább húzni
Én ilyen vagyok
Ja.. és külsőre talán 15-16 nak nézek ki
Én ilyen vagyok, de miért írtad azt, h ennél lejjebb már nem tudod adni?Ez nagyon lent van?
19L
Általában eléggé nehezen jöttem ki nem gyerekes vagy éppen pénzmániás lányokkal. A szűk látókörűeket meg azért nem bírom, mert általában 1-2 dologra összpontosítanak és semmi új dolgot nem fogadnak be. Általában a twilightos leányzók (azért sem írom le a csaj szót, eléggé pejoratív) ostobák és ezenkívül szűk látókörűek.
Zenélni szoktam... vagyis igyekszem, de már nem vagyok tőle messze, hogy jó gitáros legyek. Sokan nem értették meg, hogy mi a jó benne, meg kissé számkivetettnek érzem magam miatta. Ez talán abból is fakadhat, hogy nem metálosként játszok metált (főként, más stílusok mellett).
A gyerekességet meg a nehéz gyermekkorom miatt kedvelem szerintem, valahogy ismét gyereknek érezhetem magam az ilyen emberek mellett. Meg szeretem megérinteni, megsimogatni az eredeti hajat és mindenkinek az áll jól, meg a festett hajúak általában nem önmagukat nyújtják.
Jah, meg üzenem annak a partiarcnak, hogy én jól tudom magam érezni pia és bármi pótszer nélkül is vele ellentétben, a sört utálom. :P
Az össze-vissza trágárkodás mellőzését és az ateizmust kihagytam, bár ez utóbbi nem annyira lényeges, ha nem akar megtéríteni és nem sztárolja a vallást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!