Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik-e ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e ilyen lány?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék, aki:

-Nem festi a haját

-Nem dohányzik, nem vagy csak minimális mennyiségű alkoholt fogyaszt

-Utálja a Twilightot

-Nem pénzmániás

-Érzelmes

-Elfogadja a művészi hajlamaimat

-Nem szűk látókörű

-Gyerekes viselkedésű.

Ennél lejjebb már nem nagyon tudom adni, már a szép külsőről is lemondtam. :(

19/f

2010. dec. 1. 16:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én rám mindegyik igaz.

Természetes hajszínem van ,soha az életben nem próbáltam és nem is akarom még kipróbálni se a dohányzást (attól egyenesen kiver a víz ha látom hogy csomóan a csikket az utcára dobják..)

Az alkohol ízét valahogy nem kedvelem, szóval inni nem igazán szoktam

A Twilight-ot addig tűrtem amíg nem kezdett el kitörni a Robert Pattinson vagy ki a fene láz...már nagyon unom , hogy minden lány odáig van érte és a fél világ már csak a vámpírok körül forog...(én már csak mosolygok ha erről van szó)

A pénz számomra egyenlő azzal hogy magam köré tudjak(majd a jövőben)egy tűrhető életteret biztosítani És szeretek a szüleimtől néha kérni némi kis zsebpénzt ha pl ruhát akarok venni magamnak(persze nem mániákusan)A pénz számomra egy szép életre egy kis biztosítás:) A pasitól soha nem várnám el hogy pénzes legyen.Ez eszembe se jut

Nagyon érzelmes vagyok...szeretem a romantikus dolgokat..(ne a nyálas csöpögős holmikra gondolj)Könnyen elérzékenyülök..Át tudom érezni mások baját és segíteni is akarok nekik...én kifejezetten szeretek segíteni az embereken...

Szeretek festeni,rajzolni,-művészkedni ha erre gondolsz

Nem mondom meg melyik suliba járok-de egy jó képzőművészeti iskoláról van szó

Álmodozós művészies természet vagyok.Szeretem a szépet és a jó zenéket is.

A látóköröm...Ha tanulásról van szó muszálynak tekintem.Nem szeretek de kell.3-4 jegyeket kapok általában.Sok minden érdekel, a könyveket sem utasítom vissza csak ízlésemhez illőt adjanak.

Szerintem én olyan kedvesen gyerekes típus vagyok...

17 vagyok de még mindig plüssökkel alszöm csak mert olyan aranyosak..:)

A szobám eléggé vidám kinézetű, tele olyan holmikkal is amit gyerekként szerettem(bár én még mindig gyereknek tartom magam-nem lettem hirtelen felnőtt csak egy évszám miatt)Néha teszek fel butácska kérdéseket de nem durván...

Szóval..nos..nem akarom tovább húzni

Én ilyen vagyok

Ja.. és külsőre talán 15-16 nak nézek ki

2010. dec. 1. 18:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, de miért írtad azt, h ennél lejjebb már nem tudod adni?Ez nagyon lent van?

19L

2010. dec. 1. 19:01
 23/26 A kérdező kommentje:

Általában eléggé nehezen jöttem ki nem gyerekes vagy éppen pénzmániás lányokkal. A szűk látókörűeket meg azért nem bírom, mert általában 1-2 dologra összpontosítanak és semmi új dolgot nem fogadnak be. Általában a twilightos leányzók (azért sem írom le a csaj szót, eléggé pejoratív) ostobák és ezenkívül szűk látókörűek.

Zenélni szoktam... vagyis igyekszem, de már nem vagyok tőle messze, hogy jó gitáros legyek. Sokan nem értették meg, hogy mi a jó benne, meg kissé számkivetettnek érzem magam miatta. Ez talán abból is fakadhat, hogy nem metálosként játszok metált (főként, más stílusok mellett).

A gyerekességet meg a nehéz gyermekkorom miatt kedvelem szerintem, valahogy ismét gyereknek érezhetem magam az ilyen emberek mellett. Meg szeretem megérinteni, megsimogatni az eredeti hajat és mindenkinek az áll jól, meg a festett hajúak általában nem önmagukat nyújtják.

Jah, meg üzenem annak a partiarcnak, hogy én jól tudom magam érezni pia és bármi pótszer nélkül is vele ellentétben, a sört utálom. :P

Az össze-vissza trágárkodás mellőzését és az ateizmust kihagytam, bár ez utóbbi nem annyira lényeges, ha nem akar megtéríteni és nem sztárolja a vallást. :)

2010. dec. 1. 21:12
 24/26 A kérdező kommentje:
Esetleg, aki el tudna fogadni (eddig még nem sok sikerem volt kapcsolatok terén meg bőrbeteg vagyok :S ), az beírhat egy email címet. (az enyém baromi hosszú, könnyű felismerni)
2010. dec. 1. 21:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Úristen,a tvájlájt meg a szűk látókör hogy fér össze?Oké,elismerem egy csomó elvakult tini rajongó lány van,de ha azok közül válogatsz,akkor meg is érdemled...Aki meg csak szimplán szereti,azzal nem tudom mi a bajod,és még te nem szereted a szűk látókörű embereket? hát te is az vagy.A gitározásban meg nem tudom mi a nem elfogadott,nekem egy csomó zenész barátom van,és senki nem veti őket meg emiatt,nem lehet h inkább a személyed a probléma az emberek számára,mintsem a gitározás?? 18/L
2010. dec. 2. 15:15
 26/26 anonim válasza:
pl én ilyen vagyok, de a twilightet szeretem.... nem értem, hogy miért baj az, hogy szeretik a lányok. szval te komolyan nem jössz olyan lánnyal aki nézi? xD am meg ennyi erővel...nem jövök össze olyan fiúval aki rockot hallgat... mert nem szeretem..:D ez gyerekes..
2013. júl. 1. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!