Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e ilyen lány?
Olyan lányt szeretnék, aki:
-Nem festi a haját
-Nem dohányzik, nem vagy csak minimális mennyiségű alkoholt fogyaszt
-Utálja a Twilightot
-Nem pénzmániás
-Érzelmes
-Elfogadja a művészi hajlamaimat
-Nem szűk látókörű
-Gyerekes viselkedésű.
Ennél lejjebb már nem nagyon tudom adni, már a szép külsőről is lemondtam. :(
19/f
-Nem festi a haját PIPA eredeti szőke :D
-Nem dohányzik, nem alkoholizál. PIPA
-Utálja a Twilightot Közömbös.nem utálom de nem is a kedvencem
-Nem pénzmániás PiPA
-Érzelmes PIPA
-Elfogadja a művészi hajlamaimat :O pl milyen hajlamok? de szerintem el lennék képes fogadni bármilyen hajlamot
-Nem szűk látókörű Ez mire vonatkozik?
-Gyerekes viselkedésű. Óvónőnek készülök :) PiPa :D
művész vagyok..széles látókörű....állítólag csúnya sem vagyok...minden rám illik kivéve az hogy gyerekes vagyok...19 éves vagyok...
foglalt vagyok csak gondoltam megnyugtatlak hogy sok ilyen lány van ne keseredj el..találsz neked valót..:)
Rám illik, csak én jól is nézek ki :)
Viccet félretéve tudom miről beszélsz, mert éltem együtt művésszel és tényleg más "kategória".
Nem azért lett vége, mert zavart, hogy jobban nézek ki, stabilabb a hátterem (még suliba jártam, ő dolgozott), hanem hogy megcsalt ahányszor alkalma volt rá, mert nem hitt abban, hogy megtarthat hosszú távon. Így nem is...
hú, én néha rágyújtok, de csak ha ideges vagyok, viszont nem szoktam rá a cigire,
tehát kibírom nélküle, nem iszok, nem bulizok, tudok gyerekes lenni eléggé bohóckodós, de komolyan is lehet velem beszélni.
nagyon sze4nvedélyes vagyok és ki is mutatom, nem nézem a twilightot
szal nem szeretem meg nem is utálom, nem érdekel egyszerűen
nem festem magam
nem vagyok mű nő se pláza cica
nem is szolizom, fehér bőröm van
de foglalt vagyok
ja és nem érdekel a pénz vagy h van e kocsid, nagy házad, nem érdekel a végzettséged, és én is művészi hajlamú vagyok, imádok énekelni, meg rajzolni, fényképezgetni, verseket írni
és szeretem ha egy pasi ilyen, de nem kikötés
a humor is fontos
előző voltam
Na, kezded átvenni a csajok stílusát a társkeresőkön.
Nekem az tetszett a legjobban: ne legyen szűk látókörű. De te lehetsz, ugye? Az, hogy ki milyen filmet szeret, miért egy kapcsolat alapja? Vagy hogy festi a haját?
A te művészi hajlamaidat, amiről nem is írtál, viszont el kell fogadnia. Te nem fogadod el a kedvenc filmjét, és ez így szerinted rendben van.
Élj még egy kicsit, nőjön be a fejed lágya, majd utána keresgélj, ha már tudod, mi a társ. Addig inkább művészkedj, bár nem tudom, azt hogy csinálod, ha az értékekről fogalmad sincs.
Figyelj kevés az olyan ember aki ezeket betartja stb
hidd el te is egy buliba halálra iszod magadat versenyzel a többiekkel ki vedelibe a több sort .
beszélgess hülyén kinéző Barbikal mert lehet csak testűk olyan és személyiségük olyan mint tied csak a haverjaid élőt mutatja úgy magát
A alkonyat című lányoknak készült mert szép történet szerelem stb nem ismerek olyan csajt aki nem szereti :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!