Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik-e ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e ilyen lány?

Figyelt kérdés

Olyan lányt szeretnék, aki:

-Nem festi a haját

-Nem dohányzik, nem vagy csak minimális mennyiségű alkoholt fogyaszt

-Utálja a Twilightot

-Nem pénzmániás

-Érzelmes

-Elfogadja a művészi hajlamaimat

-Nem szűk látókörű

-Gyerekes viselkedésű.

Ennél lejjebb már nem nagyon tudom adni, már a szép külsőről is lemondtam. :(

19/f

2010. dec. 1. 16:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok.
2010. dec. 1. 16:29
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem olyat találsz, aki gyerekes, nyitott a művészi hajlamaidra, érzelmes és nem pénzmániás, esetleg még az első 2 pontnak is megfelel, csak ő feltehetőleg szeretni fogja a twilightot. ez tényleg kizáró ok? kicsit szánalmas, ha ezek alapján a pontok alapján keresel barátnőt, és pl ha valaki megfelelne soknak, de festi a haját vagy szeret bulizni, inni, akkor nincs esélye nálad...
2010. dec. 1. 16:34
 13/26 anonim ***** válasza:

-Nem festi a haját PIPA eredeti szőke :D

-Nem dohányzik, nem alkoholizál. PIPA

-Utálja a Twilightot Közömbös.nem utálom de nem is a kedvencem

-Nem pénzmániás PiPA

-Érzelmes PIPA

-Elfogadja a művészi hajlamaimat :O pl milyen hajlamok? de szerintem el lennék képes fogadni bármilyen hajlamot

-Nem szűk látókörű Ez mire vonatkozik?

-Gyerekes viselkedésű. Óvónőnek készülök :) PiPa :D

2010. dec. 1. 16:35
 14/26 anonim ***** válasza:

művész vagyok..széles látókörű....állítólag csúnya sem vagyok...minden rám illik kivéve az hogy gyerekes vagyok...19 éves vagyok...

foglalt vagyok csak gondoltam megnyugtatlak hogy sok ilyen lány van ne keseredj el..találsz neked valót..:)

2010. dec. 1. 17:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Drágám,nos elég furcsa dolgokra alapozol egy kapcsolatot.Vegyük sorra.Neked miért probléma,ha egy lány festi a haját? Ha az nincs lenőve,nem hullik miatta,akkor neked ahhoz mi közöd van...?Én már nem festem a hajam,de elküldtem volna azt aki ebbe beleszól.Dohányzás még valamilyen szinten érthető,mert biztos zavar a cigifüst,de sok mindenki van tekintettel a párjára,mint ahogy én is,hogy amikor vele lennék,nem gyújtanék rá.Alkoholizálás...ha egy nő tudja hol a határ,de esetleg minden hétvégén jár szórakozni,azzal te össze sem jössz? Mert kimondva sokat iszik,miközben csak jól érzi magát,és az nem jelent egyet azzal h összehányva fekszik egy sikátorban..úgy látszik neked ezt jelenti.Tvájlájt...téged is minősít,hogy ez nálad egy kizáró ok.Láttam az első részét,egyszer meglehet nézni,de t9bbször nem,de ez nem azt jelenti,hogy most utálom,abszolút gyerekes felfogás.Pénzmánia-ezek szerint eddig elég rossz helyen keresgéltél,mert sok nem "pénzmániás" nő él még a földön,amúgy meg ha nem a tiédet költik,miért zavar? Legyen érzelmes,úgy hiszem,ez annyira nem ritka manapság,hogy egy lány érzelmes.Elfogadja a művészi hajlamaidat,mit művészkedsz?...ezek szerint olyan kirívó,hogy elfogadhatatlan,nekem is vannak úgymond "művészi hajlamaim",mégsem várom el,hogy az el legyen fogadva.Hát drágám,ebben igazad van,tág látókört manapság nem nagyon találsz,de néhány pontod alapján te sem vagy az(meg ne sértselek,pár pont alapján ismétlem) nem ismerlek.Gyerekes viselkedés neked miért jó...esetleg elfelejtetted odaírni azt,hogy nem?.Igen léteznek ilyen lányok még elhiheted,csak rossz helyen keresgélsz. És ne egy dologra összpontosíts az ismerkedésben,hanem teljes egészében a lányra,akkor talán sikered lesz.18/L
2010. dec. 1. 17:11
 16/26 anonim ***** válasza:

Rám illik, csak én jól is nézek ki :)

Viccet félretéve tudom miről beszélsz, mert éltem együtt művésszel és tényleg más "kategória".

Nem azért lett vége, mert zavart, hogy jobban nézek ki, stabilabb a hátterem (még suliba jártam, ő dolgozott), hanem hogy megcsalt ahányszor alkalma volt rá, mert nem hitt abban, hogy megtarthat hosszú távon. Így nem is...

2010. dec. 1. 17:14
 17/26 anonim ***** válasza:

hú, én néha rágyújtok, de csak ha ideges vagyok, viszont nem szoktam rá a cigire,

tehát kibírom nélküle, nem iszok, nem bulizok, tudok gyerekes lenni eléggé bohóckodós, de komolyan is lehet velem beszélni.

nagyon sze4nvedélyes vagyok és ki is mutatom, nem nézem a twilightot

szal nem szeretem meg nem is utálom, nem érdekel egyszerűen

nem festem magam

nem vagyok mű nő se pláza cica

nem is szolizom, fehér bőröm van

de foglalt vagyok

2010. dec. 1. 17:20
 18/26 anonim ***** válasza:

ja és nem érdekel a pénz vagy h van e kocsid, nagy házad, nem érdekel a végzettséged, és én is művészi hajlamú vagyok, imádok énekelni, meg rajzolni, fényképezgetni, verseket írni

és szeretem ha egy pasi ilyen, de nem kikötés

a humor is fontos

előző voltam

2010. dec. 1. 17:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Na, kezded átvenni a csajok stílusát a társkeresőkön.

Nekem az tetszett a legjobban: ne legyen szűk látókörű. De te lehetsz, ugye? Az, hogy ki milyen filmet szeret, miért egy kapcsolat alapja? Vagy hogy festi a haját?

A te művészi hajlamaidat, amiről nem is írtál, viszont el kell fogadnia. Te nem fogadod el a kedvenc filmjét, és ez így szerinted rendben van.

Élj még egy kicsit, nőjön be a fejed lágya, majd utána keresgélj, ha már tudod, mi a társ. Addig inkább művészkedj, bár nem tudom, azt hogy csinálod, ha az értékekről fogalmad sincs.

2010. dec. 1. 18:12
 20/26 cevapos10 válasza:

Figyelj kevés az olyan ember aki ezeket betartja stb

hidd el te is egy buliba halálra iszod magadat versenyzel a többiekkel ki vedelibe a több sort .

beszélgess hülyén kinéző Barbikal mert lehet csak testűk olyan és személyiségük olyan mint tied csak a haverjaid élőt mutatja úgy magát

A alkonyat című lányoknak készült mert szép történet szerelem stb nem ismerek olyan csajt aki nem szereti :S

2010. dec. 1. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!