Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Hali. Az a helyzet, hogy van egy 3 éves kapcsolatom, ami mára nemigazán működik,de szeretem és ő is.
múltkor megismerkedtem neten egy lánnyal, ami csak sima beszélgetésnek indult nem is lakik messze, és talit beszéltünk meg, és eléggé be is jövünk egymásnak. Viszont neki is van egy több éves kapcsolata, ő nem, de én kicsit félek belevágni, lelkiismeretfurdalásom van, de végülis egy taliból nem lehet semmi gond. Vagy igen?:S
Hagyjam ezt az új dolgot, mert van egy régi de biztos, vagy legyen újítás
A barátnőm 20, én 22, a másik lány 24
Úgy lenne tisztességes, ha először szakítasz a barátnőddel és utána kezdesz találkozgatni lányokkal párkapcsolat céljából.
Amúgy nem lehet gond, ha néha találkozgattok, ha a barátnőd nem féltékeny típus. De semmiképp ne tegyél olyat a háta mögött, ami neked rosszul esne, ha ő megtenné ugyanezt! 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!