Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi előreenged egy csajt az ajtóban vagy valahol azt illik megköszönni vagy nem kell?
Tudod, az "illik előreengedni" és az "illik megköszönni" ugyanaz a kategória. Ha az egyik illik, akkor a másik is.
Ott helyben, természetesen.
Amúgy az egyenjogúság azt jelenti, hogy nem a nőket kell előreengedni, hanem általában a gyengébbet, elesettebbet.
Tehát egy egészséges nőnek illik előreengedni egy beteg, rozzant, vagy mázsányi csomagokkal megpakolt férfit is.
Bocsánat az offért:
Helmet! Azt mondtad teszel majd fel egy kérdést! Napok óta keresem, de sehol nem találom!
Feltettem én, de nem volt olyan érdekes, mint itt betyárkodni. Hamar "kifulladt a kezdeményezés" Talán a politikai rovatban kellene próbálkoznom...
Olyan kérdést is feltettem, miszerint "A gádzsóknak csak a mindzso, a gádzsiknak meg csak a rajko?"
Mit dolgoztam vele, mig összeraktam, de kitörölték ezek a rasszisták Pffffffff...
Igazából arra jöttem rá, hogy mivel én adom a vicces válaszokat, ezért a kérdést hiába teszem fel. A saját kérdésemre pedig ugye nem válaszolgathatok. A többiek pedig egy-két kivételtől eltekintve "alulmaradnak" ha humorról van szó.
A sok közönséges válsz pedig nem túl érdekes. Persze ha gondolod, nagyon szívesen elküldöm neked privátban a "kutatási eredményeket a témában"
Persze csak ha gondolod...
én mindig megköszönöm h ha elöre engednek:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!